Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "találhatnék" meg egy lányt aki nagyon tetszik de csak egyszer láttam?
Ma buszon mentem és az egyik megállónál megláttam egy nagyon csinos lányt és ő is rámnézett.ezután 1X2X visszafordult megigazította a haját stb.
(a barátnőivel volt)
Mikor felszálltak a buszra akkor is rám nézett és mosolygott és a barátnőivel pont előttem álltak meg.Miközben ment a busz és nem rá néztem akkor rám nézegetett és próbált egy picit "feltűnni" mert direkt hangosan nevetett stb...
Ebben a lányban külsőleg minden megvolt de szerintem belsőre is mert amit a beszélgetésből hallottam abból nagyon szimpinek tűnt.
Nem mertem hozzászólni és nem is tudtam hogy mit kéne mondanom(azért nem szólítottam meg egyrészt mert ott voltak a barátnői akik szintén rám nézegettek.)
Szerintem tetszettem neki d ezt nem tudhatom....
hülye voltam mert ahol le kellett szállnom ott leszálltam de ők fent maradtak a buszon...
Nagyon szeretnék vele mégesgyszer találkozni de nincs sok kiindulási pontom csak az hogy milyen busszal ment mikor és melyik buszmegállóból.
Valakinek nincs valami jó tippje hogy hogyan futhatnék megint vele össze?(a legjobb lenne minél hamarabb hogy ne "felejtsen" el)
Ha esetleg lenne alkalom arra hogy találkozok vele véletlenül akkor hogy menjek oda hozzá milyen szöveggel?
Én találtam meg már így srácokat, hogy a felszállóhely alapján tudtam, melyik suliba járnak, így myvipen-iwiwen megtaláltam :) olyan is volt h vagy 15 oldalt kellett végigkeresnem :D szóval sok sikert ;) és bemutatkozószövegnek legközelebb lehet olyasmi, h szia, láttalak a múltkor is ezen a buszon :)
L/17
és azután mit mondjak?
Ebben nagyon hülye vagyok :D ez nálam csak úgy jön akkor amikor meglátok egy lányt csak most nem akarok valami hülyeséggel odaállni.
Pécsen lakik és szerdán "futottunk" össze.
Úgyhogy arra készülök hogy kövi szerdán ugyan azzal a busszal ugyan akkor megyek.
Remélem ott lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!