Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tudom a nők megszokták nézni egy pasi szemeit. Ha jól tudom, akkor mégis, miért?
Egy tiszta tekintetnél nincs szebb. És tudod az a baj, hogy sok pasi azt hiszi, hogy a nőknek CSAK a kék szem tetszik vagy CSAK a barna. Ez nem így van! A kék szem gyönyörűen tiszta tud lenni, és van pár kék szenű srác, akinek gyönyörű a szeme, de én mondjuk inkább a barna felé hajlok. Egy meleg, átható tekintetnél nincs szebb.
A kérdésre a válasz: Hogy ha beszélsz vele, a szemébe nézel, és ez nem mindig azért van mert ettől majd jobban fogsz neki tetszeni, a szem tényleg sokat elárul! ha a pasi mosolyog, de unott a szeme, nem sok jót ígér. De mondjuk egy csillogó szem az... :D
Én ha a barátommal találkozok, nem is látom a szemét, mert annyira mosolyog, hogy csak két félhold alakú vonalat látok (ilyesmit --> ^^ csak kerekebben) Nem is baj hogy nem látom, mert így legalább tudom, hogy annyira örül nekem hogy "eltűnik" a szeme a mosolygástól. (csak hogy ellenpéldát mondjak) A barátomnak amúgy csoki színű szeme van és imádom!
üdv Milena
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!