Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudom hogy komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy komolyan gondolja? Van egy srac aki olyan, hogy ha olyanja van akkor bárkivel bármit..(no érzelem) és multkor nála aludtam és volt ez-az..

Figyelt kérdés
aztán mikor legközelebb találkoztunk akkor tök kedves volt meg minden-máshogy is nézett rám-, de nem volt semmi..én meg totálisan bele zugtam. mit tegyek?? csak jatszott?? hogy kezdeményezzek??? hogyan tudhatnám meg hogy jelentett e vmit neki az az este???
2009. jan. 13. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Te ilyen ágyból ágyba ugráló pásztorlányka vagy?
2009. jan. 13. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem irigylem a helyzetet, ami kialakult nálad.

Fogalmam sincs mennyi idős vagy, bár ez mindegy is, mert mindig jön másik és lesz másik.

Próbáld hanyagolni kicsit, ha hiányolja a közelséged, akkor biztosan megkeres.

(Másrészt, ha élvezted és jó volt, akkor kár bánkódni, túl rövid az élet.)

2009. jan. 13. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a srác kérlek csak kihasznált! Ez van kislány, nőjj fel és keress egy normális hapsit aki szeret!
2009. jan. 13. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 22:55

Az ilyen trükkök SOHA nem jönnek be, csak a nők agyában működik, a mi agyunk máshogy van beállítva. :P

Kiscsaj, majd az idő megválaszolja. Élvezd az életet.

2009. jan. 13. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Sztem nem kell besorolni a pasikat, h a pasinak így nincs érzelmes úgy nincs, ennek akár lehet folytatása is, tehát ne praázz rajta, még bármi lehet;):)

Am én is hasonlo helyzetbe vok, ha gondolod írj privit, és ott cseréljünk msn címet, hátha adunk egymásnak 1-2okos tippet:)

2009. jan. 13. 23:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Jatsz vele,tudasd ki mastol.Kinalja fel magat egy baratnod akit o nem ismer es meglatjatok hogy ragal!

Ezt tuti tapasztalat és hatasos.

Sok sikert!

Varom a fejlemenyeket!

Puszi

Manócska

2009. jan. 13. 23:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyebkent Uraim!

Szeretet hiány is lehet a szex oka!

Gyermekkorra vissza vetolegesen..

De bármitol kilyohet;)

2009. jan. 13. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!