Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen hülye?
Hónapok óta odavagyok egy lányért, de semmi esélyem nála (szerintem). Aztán nem olyan rég felvettem egy másik lányt msn-re, de úgy voltam vele, hogy úgysem lesz semmi, majd elhajt. De nem így történt. 2 hónap alatt nagyon jóban lettünk, beavatom most már szinte mindenbe és ő is engem, mindent elmondunk, megbeszélünk egymásnak/egymással. És két hete kb. szerelmet vallott nekem. :O Teljesen megvoltam lepve, mert ilyen még soha nem történt velem, hogy bejövök egy lánynak. És azóta valahogy még közelebb kerültünk egymáshoz. Viszont! Én nem érzek semmit iránta. Mármint szerelmet azt nem, pedig nagyon aranyos, kedves lány és szép is, de mégsem vagyok belé szerelmes, mert mindig az a másik lány jár a fejemben, akinél tudom, hogy semmi esélyem. :S
Értitek ti ezt? mert én nem. Miért az kell, ami nem lehet az enyém? :S Miért vagyok ilyen hülye, hogy itt lenne egy szuper lány és engem nem hat meg, hanem a másik lány kell nekem? :S
Ez már tragikus... Hány éves vagy?
Nem kellene elcseszni, ha tényleg kapcsolatot szeretnél...
Nem mondom, hogy menekülj valakinek a karjaiba, de ne várj az elérhetetlenre, mert az ostobaság és értelmetlen!
Ismerős a dolog. nehéz lesz magadba rendet tenni. De szerintem jól gondold végig mert én pl miután közöltem h nagyon aranyos, kedves ....stb de nem szeretem, egyrészt megromlott a kapcsolatunk eleinte(később realizálódott), majd lett egy barátja és utána már bántam. de nem tettem semmit ellene hiszen én voltam idióta.
20/F
járt utat járatlanért el ne hagyj.
Miért erőlködsz olyanért, aminél semmi esélyed, te is megmondtad. Ha adott egy másik lehetőség, bűn nem kihasználni. Mindenképp!
Képzeld el, hogy az elérhetetlen mit gondolhat rolad, majd képzeld el, hogy az elérhető mit gondol.
Nem menekülés egy olyannal lenni, aki téged akar, hanem megkönyebbülés.
Valószinüleg szerelem lesz a dologbol és hosszú kapcsolat, ha adsz neki egy esélyt. Pár hét múlva úgyis elmúlik a szerelem az elérhetetlen felé, mivel már megtetted az első lépést a felejtés felé azzal, hogy rákérdeztél és leírtad milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!