Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet így ismerkedni?
Suliban bejön egy csaj, de még nem beszéltem vele, nevét tudom és az ismerőseivel is jóba vagyok.
Jó ötlet lenne FaceBookon bejelölni és vagy ott, vagy MSN-en ráírni pl.:'' Szia, nem zavar, hogy felvettelek?? '' és így megismerkedni vele, vagy előnyösebb lenne valóságba?
Előre is kössz a normális válaszokat!
Szerintem is maradj a valóságnál.
Egy csaj megtetszett tavasszal az iskolából. Felvettem MSN-re, sokat beszéltünk de élőben két hónapig szinte semmit. Nem is érzett irántam semmit, csak valami beszélgetőshavernak gondolt, pedig sokat beszélgettünk és láttuk is egymást gyakran.
Most van egy másik lány, több tantárgyból is egy csoportba járunk és egy az érdeklődési körünk is kb, ezen kívül odamegyek hozzá élőben beszélgetni, MSN-en keveset beszélünk, inkább ha tehetem élőben és kezdünk nagyon jóban lenni, annyira amennyire a másik lánnyal soha nem voltam és ennek a személyes érintkezés az oka.
Teljesen más a szemébe nézni és gesztusokkal kommunikálni mint MSN-en bőszen ütögetni az entereket a másiknak az érzelmeket egyáltalán nem kifejező szmájlik elküldésére. Az MSN-nek is megvan a maga helye csak szerintem nem az ismerkedéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!