Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Segitenétek? Nektek mi a véleményetetk? Kort kérnék és tanácsokat is 22/F
Mit keresel meg mindig a gep elott??? Eloszor is fogadd el magad ha azt akarod, hogy masok is elfogadjonak!!! Ha ez mar megvan, akkor van onbizalmad, hiszel sajat magadban!!! Jarj sokat emberek koze es add onmagad!!! Nyugi, el fog jonni a tied is de ezt is csak ugy lehet megvalositani ha teszunk erte....Elvegre semmi sem jon magatol!!!!
Na hello...24L
a mostani párom is ilyen volt, csak két évvel fiatalabb nálad ...
Aztán jöttem én, és egycsapásra megváltozott...
ne félj, eljön majd az idő :)
Ismertem egy lányt. Vak volt és még csak nem is bombázó. Ennek ellenére válogatott a pasik között. Én például kosarat kaptam tőle. :-(
Megtehette, mert volt önbizalma, szövege és karizmatikus egyénisége.
Gondolom ez fordítva se lehet máskép. Szóval hajrá!
F
tudom,hogy
könnyű mondani hogy fogadd el magad...de ez az igazság...
èn ûtàltam magam egy ève.nem is talàltam senkit...én majdnem anorexiás lettem.igazából egy részben az is voltam,nem ettem,ha mégis utána csináltam 3 órás tornagyakorlatokat stb. a végére tiszta gebe lettem.aztán elhatároztam hogy nem fogom tönkretenni ilyenekkel az életem.elkezdtem enni,ès teljesen megvàltoztattam magam.ma màr ha visszagondolok hogy milyen voltam...uhh...fèlènk,gebe akinek önbizalma 0.leküzdöttem.nehèz volt de
megèrte.
ami az egyiknek ronda, az a màsiknak szèp.
hidd el,rà fogsz talàlni az igazira.keresd meg
magadban a jó dolgokat ès a rosszat.a rosszat próbàld megvàltoztatni, a jót emeld ki.
sok sikert 16/L
tudom,hogy
könnyű mondani hogy fogadd el magad...de ez az igazság...
èn ûtàltam magam egy ève.nem is talàltam senkit...én majdnem anorexiás lettem.igazából egy részben az is voltam,nem ettem,ha mégis utána csináltam 3 órás tornagyakorlatokat stb. a végére tiszta gebe lettem.aztán elhatároztam hogy nem fogom tönkretenni ilyenekkel az életem.elkezdtem enni,ès teljesen megvàltoztattam magam.ma màr ha visszagondolok hogy milyen voltam...uhh...fèlènk,gebe akinek önbizalma 0.leküzdöttem.nehèz volt de
megèrte.
ami az egyiknek ronda, az a màsiknak szèp.
hidd el,rà fogsz talàlni az igazira.keresd meg
magadban a jó dolgokat ès a rosszat.a rosszat próbàld megvàltoztatni, a jót emeld ki.
sok sikert
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!