Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy nagyon fura dolog, de nem segitenétek légyszi?
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember.
Én nekem ha kell valaki, és úgy érzem, hogy ez nem csak 1 fellángolás, én nem csak tetszik, szeretem is: Megprobálom megszerezni, de kulturáltan. Nem verem meg a csajt, szólok a pasinak, hogy nagyon bejön. Aztán rajta áll a dolog. De ha szeretem is küzdök érte.16/L
Ez tipikus női mentalitás és meg valami hülye tudósok is kimutattak ha mar valakinek van barátnője és rendszeres szexuális kapcsolatban van akkor valami olyan illatot hormonokat araszt ki magából ami vonzóba teszi.
Szóval nyugi majd elmúlik
Én nem tennék tönkre egy kapcsolatot, meg úgy vagyok vele, hogyha miattam elhagy egy lányt, akkor lehet, hogy engem is otthagy majd valaki másért. Szerintem várj, és ha azt látod, hogy nem boldogok és nem működik a kapcsolat, csak akkor lépj, ne akard tönkretenni két ember boldogságát.
Sok sikert!
"Ez tipikus női mentalitás és meg valami hülye tudósok is kimutattak ha mar valakinek van barátnője és rendszeres szexuális kapcsolatban van akkor valami olyan illatot hormonokat araszt ki magából ami vonzóba teszi.
Szóval nyugi majd elmúlik"
Tudtamtudtam bazz, én is erre tippeltem, és mondtam is a havernak hogy könnyebb csajozni, mintha szerelmes lennél, és ugyan úgy ezt a feromon dolgot hoztam fel háhhá nem vagyok hülye :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!