Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 eves vagyok es egy 21 eves sraccal kavarok. Normalis ez? Vajon vannak neki hatso szandekai?
Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 17:39
1/13 anonim válasza:
Szerintem normális, én 22 vagyok, barátnőm meg 17 és egy éve együtt vagyunk és nagyon jól megértjük egymást.
Lehet hogy van hátsó szándéka a srácnak, de az nem azért van mert 16 éves vagy ő meg 21 :). ugyanilyen hátsó szándéka lehet egy 17-18 évesnek. Ha megértitek egymást elég jól és nem adod könnyen magad és így kitart melletted akkor szerintem nincs félnivalód.
2/13 anonim válasza:
Köztem és a párom közt 4 év van. Szerintem ez normális ugyan úgy ahogy a te eseted is.
3/13 anonim válasza:
sziaztok!én már 3 éve vagyok a párommal és kiderült 1 napja h nem akar tölem semmit komolyan.a szülei utálnak és soha nem fognak elfogadni.ö meg tudom h szeret,de nem akar megkomolyodni,.szakitottam vele,de ugy fáj de ö nem keress.mi legyen?
4/13 anonim válasza:
Nekem 18 évesen volt 26 éves pasim.
A hátsó szándék nem a korkülönbségből adódik. Tehát, ha van is valamilyen "rossz szándéka" az nem azért lesz, mert 5 évvel idősebb nálad.
5/13 anonim válasza:
Biztosan vannak bizonyos hátsó, sőt, elülső "szándékai" is, de persze ezen kívül lehet, hogy ő nem csak kavarásnak veszi az egészet. Csak éppen valószínűleg későn érő típus, és nem jön ki a vele egykorú lányokkal, Te viszont érettebbnek érzed magad egy idősebb fiútól. (ha nem csak utóbbi miatt vagy vele, akkor nincs gond)
6/13 anonim válasza:
Nem a korkülönbség miatt lesznek hátsó szándékai. 17 vagyok és a párom 23 éves. És semmi hátsó szándéka nem volt már az elején sem. Úgyhogy ne aggódj előre. ismerd meg és ne add oda magad könnyen.
7/13 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok és 21 éves barátom van tökéletesen megvagyunk szeretjük egymást már lassan fél éve... Hát így nehéz megmondani h vannak e hátsó szándékai ahhoz látni kellene az illetőt de ne lepődj meg ha szexelni szeretne majd:)
8/13 anonim válasza:
mit értesz azon hogy hátso szándéka
dugni ill szexelni
minden normális férfi akar ill megprobálja majd veled ha szépnek v. szexisnek tart
ha megse probálja akkor valami gond van
9/13 anonim válasza:
16 voltam, amikor összejöttem a párommal, ő pont akkor volt 21. Ekkora korkülönbség igazán elhanyagolható.
10/13 anonim válasza:
Barátnőm 16 volt amikor összejöttünk, én 21. Most 18 éves. És igen, voltak "hátsó" szándékaim, mindenkinek vannak. De attól még másfél éve együtt vagyunk és én az eljegyzésen gondolkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!