Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kedves, rendes, szerény, jó fiú vagyok akkor gyakorlatilag egy unalmas pasi vagyok a nők számára?
Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 16:46
11/19 anonim válasza:
Nem azért, de aki nem csinál semmit, az unalmas. Legyen férfi vagy nő, bárki szemében.
12/19 anonim válasza:
Le fognak pontozni de nem igazán érdekel, mert azért írok ide, hogy segítsek. Szerintem -sajnos- általában unalmasnak számít náluk. Az én észrevételeim alapján a nőknek nem az átlagos jófiúk, főleg nem a szerények jönnek be. Én világ életemben az a nyugisabb fajta voltam, de rájöttem, hogy kicsit keményebbnek (férfiasabbnak) kell mutatnom magamat, hogy valamit el tudjak érni a nőknél. Persze utána ígyis a belső dönt, és biztos lehet találni "szerény jófiúként" is nagyon kedves lányokat. Csak nehéz. Hozzáteszem: szerintem.
13/19 anonim válasza:
értékelendőek ezen tulajdonságaid, bár el kell hogy keserítselek, igaz a feltevésed...
de vannak lányok, akik ilyen fiút szeretnének párnak. majd te is megtalálod, csak lehet, hogy nehezebb lesz, mint mondjuk a kicsit csibészesebb fiúknak. :D
nekem elég vagány és merész pasim van, aki szereti a spontaneitást, valamint a kissé őrült dolgokat! én pont ezt imádom benne! :D
14/19 anonim válasza:
Azzal nincs gond ha szerény és rendes vagy, de légy FÉRFI. Érts a nők nyelvén, tudd őket meghódítani. Olvassa a témában, könyv: Kulcs a nőkhöz.
15/19 A kérdező kommentje:
Akkor jobb ha inkább elzárkózom a nők elől...
2009. jan. 14. 17:35
16/19 anonim válasza:
Hmm, hát számomra biztos nem XD Főleg ha nem akarod megjátszani magad...
17/19 anonim válasza:
Nem dehogy vagy unalmas :D Nekem sokkal jobban tetszenek az ilyen fiúk akik normálisak:D Szerintem biztos tetszeni fogsz jó pár lánynak csak még várj :D
18/19 anonim válasza:
Azoktól a tulajdonságaidtól,amiket felsoroltál,nem leszel unalmas,de izgalmas sem,hiszen nem derül ki belőlük például,hogy mi érdekel téged,mit szeretsz.Pedig ez elengedhetetlen ahhoz,hogy egy (vagy több)lány izgalmasnak tartson.Legyen önbizalmad,vállald magad,biztos,hogy nem vagy unalmas!
19/19 anonim válasza:
Én is jócsaj vagyok (nem magam,mások szerint) :D
Nekem pedig nagyon is a Te fajták jönnek be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!