Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha kedves, rendes, szerény,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kedves, rendes, szerény, jó fiú vagyok akkor gyakorlatilag egy unalmas pasi vagyok a nők számára?

Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 16:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem azért, de aki nem csinál semmit, az unalmas. Legyen férfi vagy nő, bárki szemében.
2009. jan. 13. 20:49
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Le fognak pontozni de nem igazán érdekel, mert azért írok ide, hogy segítsek. Szerintem -sajnos- általában unalmasnak számít náluk. Az én észrevételeim alapján a nőknek nem az átlagos jófiúk, főleg nem a szerények jönnek be. Én világ életemben az a nyugisabb fajta voltam, de rájöttem, hogy kicsit keményebbnek (férfiasabbnak) kell mutatnom magamat, hogy valamit el tudjak érni a nőknél. Persze utána ígyis a belső dönt, és biztos lehet találni "szerény jófiúként" is nagyon kedves lányokat. Csak nehéz. Hozzáteszem: szerintem.
2009. jan. 13. 21:54
 13/19 anonim ***** válasza:

értékelendőek ezen tulajdonságaid, bár el kell hogy keserítselek, igaz a feltevésed...

de vannak lányok, akik ilyen fiút szeretnének párnak. majd te is megtalálod, csak lehet, hogy nehezebb lesz, mint mondjuk a kicsit csibészesebb fiúknak. :D

nekem elég vagány és merész pasim van, aki szereti a spontaneitást, valamint a kissé őrült dolgokat! én pont ezt imádom benne! :D

2009. jan. 14. 00:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Azzal nincs gond ha szerény és rendes vagy, de légy FÉRFI. Érts a nők nyelvén, tudd őket meghódítani. Olvassa a témában, könyv: Kulcs a nőkhöz.
2009. jan. 14. 12:29
 15/19 A kérdező kommentje:
Akkor jobb ha inkább elzárkózom a nők elől...
2009. jan. 14. 17:35
 16/19 anonim válasza:
Hmm, hát számomra biztos nem XD Főleg ha nem akarod megjátszani magad...
2009. jan. 20. 20:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem dehogy vagy unalmas :D Nekem sokkal jobban tetszenek az ilyen fiúk akik normálisak:D Szerintem biztos tetszeni fogsz jó pár lánynak csak még várj :D
2009. febr. 12. 12:15
 18/19 anonim válasza:
Azoktól a tulajdonságaidtól,amiket felsoroltál,nem leszel unalmas,de izgalmas sem,hiszen nem derül ki belőlük például,hogy mi érdekel téged,mit szeretsz.Pedig ez elengedhetetlen ahhoz,hogy egy (vagy több)lány izgalmasnak tartson.Legyen önbizalmad,vállald magad,biztos,hogy nem vagy unalmas!
2009. máj. 29. 12:33
 19/19 anonim válasza:

Én is jócsaj vagyok (nem magam,mások szerint) :D

Nekem pedig nagyon is a Te fajták jönnek be :)

2010. jún. 23. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!