Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom fiúknál a zsíros hajat, furcsa szerintetek?
Nem,személyesen is ismerem a csávót,általában zsíros a haja
De mondjuk nem maga a csávó jön be,hanem maga az ilyen típusú haj,csak azért linkeltem ezt be,mert tudom,hogy ez 100% zsíros haj és nem hajlakk
Én sok mindent láttam már hidd el .
Vannak dolgok amitől már nekem is felfordul a gyomrom .
Ez is közéjük tartozik .
Én a lányokat szeretem és mindent szeretek egy női testen (ápolt Női testen ) a lábujjától a feje teteéig de ez már nekem is sok
még a kommentek előtt gondoltam, hogy ez nálad nem konkrétan zsíroshaj imádat. Hanem tetszik egy srác, akinek zsíros a haja. a kettő nem ugyanaz.
csak őt elfogadod ilyennek. ha nem büdi tőle, akkor oké. de nekem egy kollégám kapcsán az a tapasztalat, hogy annak van szaga... :?
Nekem baromi hamar zsírosodik a hajam, minden másnap legalább mosnom kell, mert nem bírom elviselni, de pl. a párom 2-3 hetente mossa csak meg, de neki 3 hét után frissebb a haja, mint nekem fél nap után. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!