Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mozzanatokból épül fel egy kapcsolat kezdete? Egyáltalán nem vagyok benne otthon
mindenki más és más.
Én a második randin lefeküdtem vele.Tudtam nem hagyhatom ki,féltem akkor látom utoljára.Inmár 6 honapja vagyunk együt..lehet k vagyok emiatt.de nem bántam meg,nekünk az elsö tali feszengve történt,a másikon meg alig vártuk megérintsük egymást.
22/L
Hát azért 17 évesen még ne feküdjetek le a második randin :D
A lényeg, hogy ne izgulj, ne idegeskedj, fogjátok érezni mindketten, hogy mikor minek van itt az ideje.
Az is lehet, hogy egyikőtök jobban sietne, de figyeljetek oda egymásra, és akkor nem lehet baj.
Ezt neked kell érezni. Minden kapcsolatnak más a ritmusa, máskor juttok el egy bizonyos szintig.
Attól még, hogy mások azt mondják még nem kell első randin csókolózni, ha nem áll úgy a helyzet, ha még nem viszonyultok úgy egymáshoz és ugyanúgy nem kell az 5. randiig várni vele csak azért mert más így tette dacára, hogy te érzed, hogy itt lenne az ideje.
Remélem érted, hogy mit írok. Ne kövess egy sablont, úgy cselekedj ahogyan az adott helyzet diktálja, ahogyan érzed.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!