Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » CSAK FIÚK! Nektek mi jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAK FIÚK! Nektek mi jön be egy lányba? (külső, belső) Sokan irjatok

Figyelt kérdés

Szeretitek ha egy lány oda megy hozzátok beszélgetni?

Vagy inkább szemeztek és ti mentek oda?

2010. nov. 21. 10:04
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
xDDD nem ilyen a hajam szőke vagyok, csak ilyen a villany a fürdőben. És azért lett ilyen a hajam.
2010. nov. 21. 10:52
 22/43 anonim ***** válasza:

Erről a photoshoppolt (vagy akármi más) képről azt mondom, hogy teljesen rendben vagy. Nekem pont az ilyen típusú lányok jönnek be. Jobb ha van mit fogni. :);)

Inkább szemeznék, és én mennék oda. :)

2010. nov. 21. 10:54
 23/43 A kérdező kommentje:

[link]

Itt egy másik kép:)

2010. nov. 21. 10:54
 24/43 A kérdező kommentje:

Őhhhmm.. megmondom neked h csak a fény viszonyok miatt ilyen a kép.

Meg egy kis sötétítés van meg hamvasítottam.

Semmi mást ne mjavítottam rajtuk.

2010. nov. 21. 10:57
 25/43 A kérdező kommentje:
DE KORT IRJATOK MÁR LÉGYSZIVES.
2010. nov. 21. 10:57
 26/43 anonim ***** válasza:

Akkor sry, azt hittem valami szépia szerűség volt. :$:D

Ezen a természetes fényekkel megvilágított képen még inkább azt mondom, hogy aggodalomra semmi ok. :)

Azt tartom nálad is valószínűnek, mint amit sok jó csajnál, hogy azért nem mernek odamenni, mert rád néznek és "úúúhh, ja persze, tuti h van barátja, meg se próbálom".

2010. nov. 21. 10:59
 27/43 anonim ***** válasza:

"Két típus van pasik terén: 1. aki rögön kiszúr magának, szemezget veled majd oda jön hozzád. Ezektől jobb óvakodni, mert ezek hihetetlen nagy egoval megáldott teremtések akik nem csak veled csinálják ezt... gyakorlatilag bármely csajjal mert nekik csak az kell...

2. aki kiszúr, szemezget veled, de nem jön oda, mert félős, és nem biztos benne, hogy neki is bejösz. Ha már tényleg mebizonyosodtál hogy tetszel neki, mert mondjuk már vagy 5 perce bámul akkor nyugodtan menj oda és kezdeményezz... nem fog elküldeni, sőt boldog lesz, hogy ilyen bevállalos vagy!"

Itt a pont.

2010. nov. 21. 10:59
 28/43 anonim ***** válasza:
Akkor ami lemaradt: 16/F :D
2010. nov. 21. 11:00
 29/43 anonim válasza:

sztem szép az arcod felesleg meg csak annyi amennyi feltétlenül kell... szwal ne dolgozz semmin jó vagy így:)

15/f

2010. nov. 21. 11:00
 30/43 A kérdező kommentje:

Köszi szépen:)

Mutassak egész alakosat? xD :$

2010. nov. 21. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!