Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T*i összejönnétek egy koleszos lánnyal?
van egy csaj akinek bejövök én is neki jófej stb. de sajna koleszos.
Ez mekkora hátrány lehet?Jó sülhet ki ebből?Vagy a végén úgyis 1-2 hónap múlva szakítunk.
(én nem olyan pasi vagyok aki csak du**i akar egyet aztán csá)
17/F
"Koleszos"
Ezt most úgy mondod, mintha egy faji vagy intelligencia teszt alapján karanténoznák őket oda be..
2 unokatesóm is koleszos volt, mert az iskola, ahova kerültek messze volt a szülővárosuktól. Egyik nem szerette, a másik bírta. És ugyanazok az emberek voltak előtte is, utána is. Ennyi.
a koleszos semmilyen megkülönböztetés csak így írtam le azt hogy messze lakik a sulitól.
és a kérdés meg az hogy így normálisan lehet találkozgatni vagy hogy van?Mert nekik van ilyen tanuló idő stb... és azt nem szeretném hogy elkezdünk járni aztán abba halunk bele mind a ketten hogy alig látjuk egymást.
neked külön gratulálok: " "Koleszos"
Ezt most úgy mondod, mintha egy faji vagy intelligencia teszt alapján karanténoznák őket oda be.. "
miért jön mindenki magyaro.-n a rasszizmussal meg ilyenekkel?Semmi ilyesmit nem gondoltam mögé de most akkor hogy hívjam?--> kollégiumba járó ember azért mert messze lakik az iskolától ahova jár?Vagy ebben is találsz valamit?És még egyszer: GRATULÁLOK!!!
Szerintem minden rajtatok múlik :)
Nem tudom melyik koleszba milyen szabályok vannak, de nekem volt 2 osztálytársam akik koleszosok voltak és csavarogtak egész nap. Asszem este x időre kell visszaérni. Bár hátha ezt valaki megerősíti.
Szóval szerintem rástartolhatsz a dologra, max máshol csavarogtok esetleg hozzátok mentek át ha úgy van :)
Valami trükk biztos hogy van, elvégre ez nem egy börtön :))
Meg hát ugye a szabályok azért vannak hogy... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!