Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja egy csajnak ha:?
Figyelt kérdés
- én is szeretem és ő is szeret....
- de mégse akar járni velem...
- mikor csókolozzak vele?
- miket mondjak neki???:D:D:D:D
13/F
2010. nov. 19. 20:46
1/7 anonim válasza:
Hanyagold még ezt a csajozás dolgot egy darabig... :)
2/7 anonim válasza:
13 évesen legózz még egy kicsit, 16 évesen majd visszatérünk rá
3/7 anonim válasza:
Még egyenlőre csak barátkozzatok és szerintem max egy szájra puszi, az magától jön, hogy mikor.
23/L
4/7 A kérdező kommentje:
oké....:) köszi:):D
2010. nov. 20. 16:17
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem korai a csajozás ;) Viszont ha nem akar veled járni, akkor miről is beszélünk? Biztos van más helyes lány is az osztályban, aztán a többi meg alakul(kézfogás,puszi)
6/7 A kérdező kommentje:
ok....am nem osztalytarsam:D
2010. nov. 25. 17:23
7/7 A kérdező kommentje:
és 2 nap mulva 14 éves lexek:D
nov.27.-én születtem:)
2010. nov. 25. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!