Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy olyan fiuval komoly kapcsoltot "létesiteni", akinek folyton bolondságokon jár az esze és néha bolondságokat beszél?
Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 15:56
1/8 anonim válasza:
miért ne lehetne?
csak kicsit komolytalan de ugyanúgy ért magyarul és felfogja ha elmondod neki h te komoly kapcsolatot szeretnél
nekem is elég kis hóbortos a pasim de komolyan vunk együtt és ez pont így jó
legalább nem kell mindig fapofával ülni egymás mellett
2/8 anonim válasza:
Mik ezek a bolondságok? Milyen idős?
4/8 Fülünyúl válasza:
Persze, humor nélkül nem élet az élet.
5/8 A kérdező kommentje:
18 éves
2010. nov. 19. 18:23
6/8 huncutka:P válasza:
lehet persze:) egy idő után megkomolyodik, de egy kis gyerekesség sose árt:) feldobja a kapcsolatot. Az én barátom is 25 éves és néha rosszabb mint egy 15 éves:D így kell szeretni őket
7/8 A kérdező kommentje:
én igy szeretem, csak attol félek, hogy el fogja mondani akármilyen olyan dlgot mondok,ami nem tartozik másra valamelyik haverjének, vagy valakinek....
2010. nov. 19. 18:49
8/8 huncutka:P válasza:
ilyen téren sztem minden pasi komolyabb és észreveszi hogy mit szabad elmondani és mint nem
de ha biztosra akarsz menni akkor tudakold ki hogy szivesen beszél-e a haverjával rólad, vagy hogy régi bnőiről volt-e szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!