Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meghúznám a haját, mit szólna?
Ez így kívülről marha poénos. De tényleg.
Gondold át viszont azt, hogy mit fognak rólad gondolni a többiek az eset után...
Elsőre azt mondom én is, hogy ovis szint. Viszont, ha éppen azt akarod mondani az akcióddal, hogy ilyen helyzetben (első megszólítás) mindenki ovis hülyegyerekké változik és te tudsz ezen (azaz magadon) nevetni, akkor jópofa. Csak nem hiszem, hogy bejön. :)
Inkább elkapnám azzal, hogy
- Tudnál segíteni? Van egy srác, aki nem mer leszólítani egy lányt, de azt találta ki...
A végén vagy azt mondod, hogy:
- Akkor meghúzhatom a hajadat?
- Milyen jó, hogy nem húztam meg a hajadat.
ne lepődj meg ha visszakézből kapsz egy pofont és akkorát hogy a fal adja a másikat én ezt tenném
16/l
nemtom, hogy csináltál-e már valamit, de szerintem ZSÍRKIRÁLY ötlet!
ha mindig poénos vagy, a lánnyal jó a kapcsolatod (tehát ő is ismeri a humorodat), valamint rendelkezik humorérzékkel, akkor nyugodtan :D
én, mint kívülálló (hím), nem ítélnélek el ezért, sőt.. tisztelet érte! szerintem ötletes, jó poén!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!