Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon felhívjam ujra?
Van egy lány aki megfogott kép alapján (iwiw).
Elkértem az MSN címét, és beszélgettünk.. 3-4 alkalommal, de mindig én irtam rá..volt hogy láttam hogy fent van és gondoltam hátha rám ír..de semmi. Elég keveset van fent heti 1-2 alkalommal látom csak. nem rég, multhéten felvetettem neki nem e lenne kedve találkozni, és mondta hogy "hát végülis miért ne". Elkértem a számát is.. meg adta. (de hozzátette hogy sokaszor le van némitva..és elfelejti csengőre tenni.) illetve hogy csak hétvégén érne rá. tegnap hívtam de nem vette fel. igy már nem hívtam az nem este. Szerintetek felhívjam megint? csak arra gonoltam visszacsörgethetne.. vagy felhívhatna?:))) hogy ki is kereste. (bár sztem tudja hogy én vagyok)
Mm olyan rosz, ez a.. ha felhivom többször(hiába nem veszi fel).. akkor nyomulós vagyok ha nem hívom akkor megint nem jó...pff unom ezt a mai trendet:S
Elég nehéz most nekem igy kezdeményezni... előző kapcsolatom teljesen leszívott ilyen téren.. mivel mindig én kerestem a barátnőmet.. ő sosem.. és rossz volt hogy nem kaptam visszajelzést.+ mikor felhívtam, sokszor olyan közömbös volt velem..mintha nem is lenne rám kiváncsi..:s sajnos ezek még bennem vannak.(a kapcsolatnak 2 hónapja lett vége.)
Hát ez a telefon ez tényleg szép téma !!!
Én is majdnem mindig némán hagyom aztán max 6 körültől vagyok elérhető!!!
Ha ilyenkor vagy előtte hívnak akkor visszase tudom hívni az illetőt mert ugye cash 0 a telefonon!!!
Szóval nem lehet hogy nincs pénz a telóján anyuci telójáról meg azért elég hülyén jön ki ha ott telefonálgat!!!
Szóval szerintem inkább írjál rá msn-en facebookon mittomén stb.
szia
szerintem írj neki egy smst, hogy tudja ki vagy és hogy kerested.írd meg neki sms-ben hogy xy vagyok, van-e kedved találkozni a jövő hétvégén?
ha ezek után sem érdeklődik intenzívebben irántad, akkor szerintem felejtős.így is elég fura,hogy soha nem keres téged,meg annyira nem tűnt lelkesnek a találkozás gondolatát illetően (legalábbis az elmondásod alapján)
Sztem is igazatok van, visszacsörgethetne ha tényleg érdekelném, vagy ha nincs pénz a telóján..irhatna valamit ott az iwiw msn...hivni már nem fogom.
én is ezt érzem hogy nem igazán érdeklem, mégegyszer én meg nem fogok belevágni egy olyan dologba ahol csak én megyek..mert az eléggé romboló hatásu tud lenni(hosszabb távon)...kell a megerősítés egy fiunak is. hogy érezze hogy jó:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!