Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kéne úgy öltözködni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne úgy öltözködni és viselkedni, hogy a lány (ok) "összepisiljék" magukat tőlem?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy mi jön be a lányoknak. Észrevettem, hogy van, amikor tök belebolondulnak egy fiúba, akár többen is, de úgy, hogy még nem is kezdett ki velük a srác. Tudnék valahogy én is ilyen lenni? Mire kell figyelni?

Ez az a sármosság dolog?

Hogyan lehetek férfiasan elbűvölő?

Tudom, hogy ezek látszólag idióta kérdések, de engem foglalkoztatnak.

Lécci csak normális válaszokat. Najó, többségében normális válaszokat, de azért lehessen egyértelműen elkülöníteni a normális válaszokat a hülyeségektől, mert a végén még komolyan veszem és baj lesz.

2010. nov. 17. 23:10
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:

A kisugárzást nem csak úgy kitalálták a nők.

Van amikor egy nem is annyira nagyon jóképű (persze azért nem is ronda) pasinak is jó kisugárzása van.

Sőt még azt is merem állítani, hogy nem mindenkire hat egy pasi kisugárzása.

Ezért van az, hogy megtetszik egy lánynak egy pasi, elmondja egy barátnőjének, az meg nem érti, hogy mi tetszik neki rajta.

És hát igen, vannak olyan "egyedek", akiknek nagyon jó a kisugárzásuk és elég sok emberre hatnak.

Egy jó kisugárzású pasin gagyi ruhákban is látszik a kisugárzás. A jó ruha rátesz egy lapáttal de nem az a lényeg.

Ha nem születtél ilyen kisugárzással azzal sajnos nem tudsz mit kezdeni.

Majd találni fogsz valakit (többet is), akinek tetszel, csak legyél nyitott, mutasd meg a személyiséged.

2010. nov. 28. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!