Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kéne úgy öltözködni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne úgy öltözködni és viselkedni, hogy a lány (ok) "összepisiljék" magukat tőlem?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy mi jön be a lányoknak. Észrevettem, hogy van, amikor tök belebolondulnak egy fiúba, akár többen is, de úgy, hogy még nem is kezdett ki velük a srác. Tudnék valahogy én is ilyen lenni? Mire kell figyelni?

Ez az a sármosság dolog?

Hogyan lehetek férfiasan elbűvölő?

Tudom, hogy ezek látszólag idióta kérdések, de engem foglalkoztatnak.

Lécci csak normális válaszokat. Najó, többségében normális válaszokat, de azért lehessen egyértelműen elkülöníteni a normális válaszokat a hülyeségektől, mert a végén még komolyan veszem és baj lesz.

2010. nov. 17. 23:10
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Akkor nem baj, ha kisfiús vagyok és hülye dolgaim is vannak?
2010. nov. 17. 23:42
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

nem. áltaában.

persze azért ez is attól függ hogy melyik réteget kívánod megközelíteni:) de nem, szerintem alapvetően ha egy srác magabiztos és jó kiállása van (ami csak akkor sikerülhet ha valóban önmagát adja) az mindennél vonzóbb.

2010. nov. 17. 23:44
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Igyekeztem sztereotip példákat írni :D Mondjuk ezek még akkor sem állják meg a helyüket ha egy rockerlánynak tényleg a rockerek jönnének be, mert egy 200 kilós pattanásos tökrészeg kinyúlt és lehányt Ossianpólós srác kevés lánynak jön be.

A lényeg, hogy ne próbálj meg görcsösen másnak látszani mint ami vagy, mert az nem fog jól állni. Saját stíluson belül keress olyat, ami jól áll és jól érzed magad benne, nem baj ha éppen nem divatos.

2010. nov. 17. 23:45
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet, hogy nem a legjobb ötletek, de remélem segítek vele :)

Látszódjon rajtad, hogy kedves vagy, ápolt.

Mosolyogj sokat.

Ne látszódjon rajtad az, hogy csajt akarsz, szóval legyél laza.

Az öltözködés? Hááát eléggé változó, hogy mi jön be, igazából igy látatlanban nem tudom megmondani, hogy mi állna jól neked, de általában azt tapasztaltam, hogy azok a bejövös srácok, akiknek nem kihívóan öltözködnek. Vegyél egy jó farmert (a márkája teljesen mindegy, a lényeg az, hogy passzoljon a fenekedre)ha még szeretnél kérdezni valami kokrétat, akkor nyugodtan :)

2010. nov. 17. 23:49
 15/31 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy ne öltözzek kihívóan? Tud egy fiú kihívóan is öltözni? Mi számít kihívónak? Csak, hogy véletlenül se öltözzek úgy. Most pl egy színes póló az már kihívónak számít vagy mi?
2010. nov. 17. 23:55
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, ezért csak azt tudom megmondani, hogy nálam mi hozza meg a sikert a nőknél:

1.: Sikeresség az élet többi területén. (ne kérkedj vele, úgy is látszik rajtad)

2.: Laza elegancia. (farmer, betürt ing, bőrszíj, ápoltság, jó cipő... ja egy bolondos kiegészítő, pl.: napszemüveg, dagobertbácsis sál... sosem árt)

3.: Természetes viselkedés, semmi frusztráltság, erőltetettség. (még mielőtt nők közé mennél, "hajtsd ki a gőzt")

4.: Jó hangulat. (Ez összefügg a sikerrel és a társasággal. Mindig olyan társasággal menj emberek közé, akivel jól érzed magad, és aki tisztel téged. Lehetőleg legyen társaid között sok nő, ugyanis az bizalomgerjesztő.)

5.: Türelmes, figyelmes, barátságos magatartás. (Érezzék azt, hogy nincsenek nehézségeid, tökéletesen ki vagy békülve a világgal, senki és semmi sem idegesít.)

6.: Sose vedd zokon az elutasítást!!! Inkább érezz egy kis csodálkozást azon, hogy elutasítottak, és egy kis sajnálatot a lány iránt. Ne játszd túl!!!!)

Ezek csak az én tapasztalataim, és nem minden nőre igazak. Igazából a nők igényei egyénenként sokkal változatosabbak, mint a mieink. Figyeld meg, hogy hogyan viselkednek a nőknél sikeres férfiak! Figyeld a nők viselkedését, reakcióit! Beszélgess sokat nőkkel, deríts ki róluk minél többet! Kísérletezz! Sose ragadj le egy nőnél túl sokáig, ha nem küld egyértelmű biztató jeleket!!! Rengeteg nő van a világon, és egyik sem pótolhatatlan, ezt ne feledd!!!!!!! Ja, és próbálkozz idősebb nőknél, ugyanis szeretik a "friss húst", toleránsabbak, kisebb blama előttük beégni, és nagyon hasznos tapasztalatot és hatványozott élvezetet jelentenek.

Utolsó tanács: legyél korrekt a nőkkel!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. nov. 18. 00:19
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Még annyit, hogy a kérdésedből már lejött, hogy jó úton jársz, és meg van a humorod, ami a legfőbb fegyver. Hidd el, nem a levegőbe beszélek! Szerintem te is ösztönös tehetség vagy, és az a te korodban szokott kibontakozni. Hajrá!
2010. nov. 18. 00:25
 18/31 anonim ***** válasza:
És aki nem ösztönös tehetség, az mit tehet?
2010. nov. 18. 00:50
 19/31 anonim ***** válasza:
Miért akarsz más lenni, mint aki vagy?
2010. nov. 18. 06:42
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Öltözz úgy mint a buzák. Úgy is az jön be a legtöbb kiscsajnak, hála az agymosásnak.
2010. nov. 18. 06:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!