Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a szánalmasabb?
Melyik a szánalmasabb ?
Aki egész életében vár egy lányra és sose lesz senkije , vagy aki megelégeli a várást és mondjuk elmegy prostihoz ( tesz valamit és nem csak vár a csodára ) ....nemet és kort írjatok kíváncsi vagyok ki mit gondol...
Mindkettő szánalmas! Az utolsó okosabb, ha csak dugni szeretne. Ha nem csak dugni, akkor idióta is!
20/F
Első válaszoló vagyok.
Az első ember akkor egyáltalán nem szánalmas, ha a szeretetre vár és nem tartja magát emiatt vesztesnek.
én ha pasi lennék sose mennék el prostihoz, megvárnám amíg találok egy lányt akit szerethetek + viszont szeret
L/20
Az elsőben mi szánalmas? Inkább tragikus
Fizetni a szexért, na az elég szánalmas...
19:49
Az egy dolog hogy 21 évesen szűz vagy, csak az ilyen meg is látszik az emberen...
Olyan nem fordulhatott volna elő hogy én 21 évesen még szűz lettem volna, mert rég elmentem volna már prostihoz.
Ilyen idős korára az embernek már nem ártana ezt-azt tudni, de nálad még mindig nem indultak be a hormonok, és lököd ezt a szeretet dumát.
Nagyobb társaságban ne hangoztasd hogy még szűz vagy, mert ilyen idős korban már kezd ciki lenni.
Ha valaki prostihoz megy, mert csak úgy tud nőt kapni az szánalmas! Az is szánalmas, aki dugni szeretne valakivel, de nem jön neki össze és vár!
Az viszont nem szánalmas, aki szeretetre vár és igen, vannak még ilyen emberek! Őket én inkább tisztelem! ami nem jelenti azt, hogy baj, ha valakinek van valakije! Ha szeretik egymást, őket is tisztelem!
"Ilyen idős korára az embernek már nem ártana ezt-azt tudni"
Igaz, hogy gyakorlat teszi a mestert, de a fontosabb dolgokat meg lehet tudni a kupin kívül is! És miért ne menne egy idősebb embernek, ha egy kicsinek ment?
"de nálad még mindig nem indultak be a hormonok, és lököd ezt a szeretet dumát."
Nem hiszem, hogy itt a hormonokról lenne szó.
"Nagyobb társaságban ne hangoztasd hogy még szűz vagy, mert ilyen idős korban már kezd ciki lenni."
Olyan társaság nem kell, mert ott csak cikizős hülyék vannak és nem barátok:)
20:07
igazad van teljesen egyet értek a gondolatviteleddel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!