Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy vegyem ra h jarjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem ra h jarjon velem? Ha azt mondanam szeretem nem hinne el, meg hülyének nézne. Én fiu vagyok 17, a lány 15

Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ki kéne derítened, hogy te tetszel e neki, vonzódik e hozzád. ha nem, akkor a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem tudod rávenni, hogy járjon veled. ez így működik sajnos.
2009. jan. 12. 13:25
 2/3 anonim válasza:

Nos igaz ha nem tetszel neki nehéz ez esetben bármit tenni. Ne mond neki, hogy szereted hanem probáld bizonyitani. Mit is értek ez alatt: pl gesztusokkal probáld felhivni a figyelmét hogy ő többet jelent számodra mint barátot. Próbálj meg a kedvébe járni felhivni a figyelmét mennyivel különbözöl sok fiútól, hogy számodra sokat jelent. Lehet ez egy beszélgetésben elejtett mondat pl: "igen is számit nekem a véleményed..."

Fontos ha mint modndo a nyiltság nem célravezető, akkor te is tudd mi az ami érdekli. Közös témák, azonos érdeklődés, az azonosságok felismerése mind mind jelentősen segíthet.

Azért közben figyelj arra el ne folyál, nem kell nyálasnak lenni de határozotnak annál inkább. Probáld meg kideriteni milyen pasik jönnek be neki. Viszont ne legyél sosem más mint aki probáld az ő elvárásaihoz képest többnek mutatni magad, igy biztos azért fog szeretni ha úgy alakul aki önmagad vagy.

2009. jan. 12. 14:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát persze hogy tetszek neki tudom,már smároltunk is.csak a távolság a gond,h azt mondanám hogy járjunk lehet hogy ö tul komolynak gondolna,és nem menne bele.mert a járás felelösséggel jár és stb.
2009. jan. 12. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!