Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit irjak neki? Hogyan csináljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit irjak neki? Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

én 25F vagyok, az illet 24L... iwiwen sokat szeretek névvel kattingatni a csajok és pasik alkalmazásban. Egyszer egy leányzó rámirt, hogy "hogyan tovább, mi a következő lépés? :)" csak akkor egy másik lányra vártam, és hát mivel illik egy lánynak válaszolni, megirtam ezt, persze picit megdicsértem, hogy legyen kedves és ő is megtalálja az igazit. Válaszolt is, hogy ő sem keres most senkit amúgy mert most nem férne bele az idejébe.

Ez volt kb. 2 hónapja. Most viszont felkeltette az érdeklődésemet. Szeretnék találkozni is rögtön... illetve persze a lány diktálja az iramot, csupán nem akarok visszamenni 10 évet az időbe, azaz úgy viselkedni, mint a maiak hogy MSN üzenőfal félszbúúk...... tehát nem akarok semmi mögé bújni, igaz kicsit néma balfsz vagyok, dehát istenem, ki akarok állni magamért. És nem dugásra megyek!

Szerintetek mit irjak neki?

2010. nov. 16. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérd el a számát a neten,(így nem kell többet ezzel bajlódnod) ,majd hívd fel és mond meg neki,hogy találkozzunk. Ez így férfias és első benyomásnak nem rossz(élő benyomás :) . A randin is add magad ,de legyél határozott és egyből mond meg neki,hogy a változás oka ,hogy megtetszett..najó inkább finomabban nehogy tolakodásnak vegye: felkeltette az érdeklődésedet. Így korrektnek fogsz látaszni a szemében!
2010. nov. 16. 23:07
 2/8 A kérdező kommentje:
remélem nem okoztam neki csalódást :S dehát hiába, én ilyen hülye rendes pasi vagyok: egyszerre csak egy nő. Még ha esetleg lendületből lecseszne "na mivan, ha nincs ló, jó a szamár is" akkor csipőből visszairnám "hát ilyen hosszú hajú szamarat még nem láttam"
2010. nov. 16. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Sztem ha normális a lány, akkor nem lesz gáz személyes talin se, mert jó fejnek tűnsz ;D

Amúgy írjál neki valami semleges témáról, és úgy hívd el, vagy ha esetleg van valami közös érdeklődésetek, azzal kapcsolatos program, és akkor beszélni is lesz miről. :)

2010. nov. 16. 23:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy egy társkeresőn vagy iwiw/Cs&P-on egyszerre több kapcsolatot kezdeményezel. Ha alakul valami egy lánnyal (akár neten, akár a valóságban), akkor jelezni szoktam, hogy mi a helyzet. (A lányok is több pasival leveleznek, csak ők nem írják meg.) Szerintem így korrekt, amit a lányoknak is meg kell érteniük. Még örülniük is kellene.
2010. nov. 17. 11:56
 5/8 A kérdező kommentje:
hát, az a másik lány, akire vártam az nem ilyen "kiszúrtam az iwiwről" tipus volt, valós életbeli, és elvileg el is jutottunk valameddig, de érthetetlen módon fordult a dolog :'( én kitartó vagyok és szoktam küzdeni az ilyen dolgokért, de pasi is vagyok, és nem állhatok le egy nőnél.
2010. nov. 17. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:
hajcs a másikra mond kei hogy talizatok
2010. nov. 20. 07:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos saját tapasztalatom, hogy amíg a személyes találkozóig el nem jutsz, addig semmi sem biztos. Sőt, sajnos utána sem. Azt hogy hány lánykával levelezel, egyik hölgyeménnyel sem kötelességed megosztani. Minnél több lánnyal levelezel , annál jobb. Még így sem biztos, hogy bármi összejön. Aki normális az gyakorlatilag pár levélváltás után találkozni akar. Saját statisztika a tízből egy. Aki hetekig írogat, az már nekem eleve gyanús, mert gyakorlatilag lekáderez, itt főként az anyagiakra gondolok.
2010. nov. 20. 09:08
 8/8 A kérdező kommentje:
ó hát én ezt tudom :( a másikkal találkoztam is, jól sikerült, sokáig maradtunk stb. aztán mégis valamiért lekoptatott.
2010. nov. 20. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!