Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptam egy csajtól egy táskát ez vajon mit jelent?
Figyelt kérdés
Már régóta ismerem németbe volt és hozott nekem egy táskát2010. nov. 16. 22:01
1/9 anonim válasza:
Van egy fasza német táskád. Nehogy örülj neki. Olyan magyar...
2/9 anonim válasza:
Akkor csak kedveskedett ennyi.
Nem mindig rögtön azt hinni hogy már le akar feküdni az illető az emberrel ha kap valami ajándékot tőle.
3/9 anonim válasza:
Örülj neki, hogy hozott neked valamit.
4/9 anonim válasza:
Nekem küldött egyszer egy pólót egy csaj. Lesmároltam pár napra rá. Akkora pofont kaptam, hogy csak pislogtam.
5/9 anonim válasza:
Azért táskát kaptál ,mert kosár nem volt a boltban :D
6/9 anonim válasza:
mivan ha drogot csempészett benne és te fogod elvinni a balhét?:S
7/9 anonim válasza:
semmit. van egy fasza német táskád. biztos észrevette hogy szatyorral jársz mindig.
8/9 anonim válasza:
Ezt a kérdést komolyan gondoltad? ;D
Van 1 táskád. Ennyi.
9/9 anonim válasza:
Az is lehet, hogy mesélted előtte, vagy haverjaidnak, hogy jólenne egy új táska és meghallotta.... mivel kedveskedni akart ezért vett neked egyet. Lehet bejössz neki, de mi ezt nem tudjuk..
Miért nem tőle kérdezed meg, hogy miért kaptad?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!