Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ma kaptam egy beszólást,h...

Paris hilton kérdése:

Ma kaptam egy beszólást,h milyen vastag a combom, egy olyan csajtól aki kb. 3-szor akkora mint én. Miért az ilyenek szólogatnak be mindig?

Figyelt kérdés
pfff
2008. jún. 17. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

1. mert nincs jobb dolguk, mint másokat kibeszélni, beszólni nekik

2. mert így próbálja leplezni a komplexusát, mert te jobb/szebb/okosabb vagy valamiben.

2008. jún. 17. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
egy tipikus példa. van egy nagyon jó gyerekkori barátnöm, nagyon kis csinos, helyes, jó alaku, és menö is a pasik között. kicsit dinka szegény de én így szeretem. (ez még 20 éves korunk elején volt) én elve nagyon barátkozós vagyok és mi gyerkkori barátnök is 4-en vagyunk jóban rosszban, mindegyönk helyes csinos csaj (volt) és menö a fiuknál. de közben megismerkedtem a sulimban egy nagyon jó fej csajjal akivel szintén jo barátságot kötöttem, ö is nagyon szép csinos, jóalaku csajszival, nem külömb mint mi de tény nagyon szép. sokszor jött ö is velem bulizni, mert nagyon csíptem és a csajok is egyböl haverok lettek. a fiuk is szerették így bekerült a csapatunkba. na itt volt az én dinka régi barátnöm és elkezdte utálni, azt nem tudja miért de öt utálni kell. a csaj nagyon jól reagálta le ö soha nem utálata vissza mindig kedvesen beszélgetett vele. aztán idösebbek lettünk, az én barátnöm a dinka még mindig fújált rá, még féltékenykedett is. csak hogy ez csaj maradt velünk mert mi szerettük, és rákellett jönni a dinkának hogy nincs miért utálja. és rá is jött most már 10 év után ö is jó barátnö vele. a dinka barátnöm féltékeny volt, azt gondolta most egy vetéjtárs van itt és ö már nem lesz annyira menö.
2008. jún. 17. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínúleg sokat bántották már emiatt, és úgy gondolja, a támadás a legjobb védekezés... Nem kell az ilyennel foglalkozni, ha beszól, szereld le egy laza "nézzél már tükörbe, kislány!" vagy "Irigykedni, azt tudsz!"-szöveggel! :)
2008. jún. 17. 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:

mint aogy ezt már leírták, azért mert a saját hibáit próbálja leplezni támadással...

Velem is volt ilyen, pont a combombra szólt be nekem egy egy igen nagyméretúű csaj. én odaálltam mellé, és szóltam a többieknek h szerintük kinek nagyobb a combja... azóta érdekes, nem olt... xD

2008. júl. 3. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!