Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet egy gárdista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy gárdista férfit meghódítani?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 19:57
1 2
 11/15 anonim válasza:
58%
Ahhoz neked is hazafias érzéseket kell érezned. Ha ez megvan akkor már megvan a közös pont kettőtöknél és megy magától. De am ajánlani tudom a Kárpátia zenekar és néhány ilyenféle zene ismeretét. Talán a régi magyar kulturát sem árt ismerned. Esetleg pár étel. Remélem tudtam segiteni. Ja és az öltözködés sem a legutolsó szempont.
2010. nov. 16. 20:39
 12/15 szüszü ***** válasza:
A férfi az férfi,akármilyen nézeteket vall...mutasd meg neki a cicidet,és máris nyert ügyed van:)
2010. nov. 16. 21:58
 13/15 anonim válasza:
nyírd kopaszra a búrád , öltözködj úgy mint egy szakadt csöves rokker , horogkereszt tetkó a hátadra, nagy Magyarországos fekete póló XD ja és egy orr piercing
2010. nov. 17. 14:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Helló!

Szerintem az öltözködéseden ne változtass - gyakorlógatya, sirmis sapka nőkön nem mutat túl jól.

Olvass el pár Wass Albert könyvet, hallgass Kárpátia-számokat - ezek egyébként is jók.

Esetleg vegyél egy csodaszarvasos karperecet vagy kitűzőt. Horogkeresztet ne, mert az gáz.

Amúgy légy óvatos:

az ilyen militáns szervezetbe tömörülő férfiak sokszor nem túl sikeresek, és a gárdázás egyfajta kompenzáció sokaknál a munkahelyi vagy másfajta sikertelenségek miatt.

Szerintem ne feltétlenül Te változz, hanem próbáld meg jó irányba befolyásolni. Pl. vidd el néha misére, vagy hasonlók.

2010. nov. 17. 15:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is gárdista fiú tetszik... bejön benne hogy ő fel meri vállalni, hogy Magyar... menj el Kárpátia meg ilyesmi koncertekre, meg vegyél néhány magyaros pólót, tuti bejön neki, hogy hasonló az érdeklődési körötök :) (de akkor tényleg érdekeljen, azt észreveszi, ha csak megjátszod, hogy hú de nagy Magyar vagy)
2011. márc. 5. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!