Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnők (20-25 évesek, de amúgy bármilyen életkorban), a pasi visszautasitását is kibeszélitek?
Figyelt kérdés
Barátnők (20-25 évesek, de amúgy bármilyen életkorban): ha egy fiú szerelmet vall, és elutasitjátok (bármilyen módon, finoman, vagy úgy hogy nem válaszoltok a levelére akár) akkor azt kibeszélitek egymás között, bármilyen "nyomi" az illető? És előfordulhat, hogy közösségi oldalakon "mutogattok" rá a szerencsétlenre?2010. nov. 16. 00:42
11/13 anonim válasza:
Nem, én maximum azt beszélem ki, aki bunkó, elmesélem mekkora paraszt volt. Pl. útépítő munkások, akik üvöltenek utánad, hogy gyere megb*szlak. Na ezt kibeszélem. A normálisakat soha, senkire nem tartozik a magánéletem.
12/13 anonim válasza:
Persze. Ha őszinte, kitartó fiúval találkozok, akkor ez az őszinte kitartó fiú említésre méltó. Amint leírtam nem vagyok bunkó, csak ha az előbb említett fiúkkal hoz össze a sors, mert az ilyen nagyképű, világról semmit nem tudó férfiakat nem bírom elviselni.
13/13 anonim válasza:
akinek van barátnője az tuti megbeszéli vele...de nem rossz szándékból és akkor sem úgy hogy pl a facebookon"mutogat a szerencsétlen képeire"
nem rossz szándékból csináljuk de gondolj bele...ha te fölcsípsz pl egy jó csajt azt nem meséled el a haverodnak?
vagy fiúk nem mesélik el a barátainak mi van velük??
ha a legjobb barátnőmmel beszélgetek biztos előjönnek a pasitémák is...és ez nem gyerekes meg szánalmas...tök normális ha az embernek vannak barátai és megosztja vele az érzéseit,hisz ezért vannak a barátnők!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!