Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek olyan mint Novák Laci?
Ő a kedvenc szereplőm a Barátok Köztből és szeretnék rá hasonlitani. Hogyan csináljam? Egyáltalán bejön nektek ez a stilus?
15F
fuckyeagyiken láttam a kérdésedet. és már könnyesre röhögtem magam...
nem nézek barátok köztöt, és fingom sincs ki az a novák laci, de azért tetszik, hogy van aki komolyan veszi a problémádat.
ha van barátok köztös szerepjáték, akkor próbálkozz azzal. én egyszer gyűrűk urásba gandalf akartam lenni de a km nem engedte... hátha neked sikerülne a barátok köztösben novák laci.
Ha a szerenád sem tántorított el akkor menthetetlen:D
És amúgy csajok bejönnek? Mármint szoktál csajozni? Tetszel a lányoknak? Mert ha ezt meghallják akkor kész véged:D
Hár remélem, hogy tetszek nekik.
De szerintem nincs abban semmi rossz, hogy a Lacira szeretnék hasonlitani.
Sehogy! Legyél önnmagad!
Semmiképpen se akarj a médiából (filmekből, reklámokból) ráadásul megalkotott szerepekből példaképet választani és utánozni.
Ha példaképeket keresel, akkor mindig valós személyek élettörténetei és eredményei alapján válassz.
"A kérdező kommentje:
MIért nem jön be? Én őt birom a legjobban?"
Honnan tudjam hogy te őt bírod a legjobban????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!