Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudjam meg a lányról, hogy gazdag-e?
Nem biztos, h Suzukijuk van és az sem, hogy bérházban laknak. De 1x láttam az anyukájával a boltban és akkor megjegyeztem az anyukája arcát. Aztán a nyári szünetben láttam az anyukáját egy suzukiban (alto)az előtt a bérház előtt, ahol elvileg laknak. Ebből kombináltam össze.
De egyébként válaszoljatok már a kérdésre, hogy hogyan tudhatnám meg, hogy gazdagok-e?!
ne haragudj, de kicsit beteg vagy.
Ne foglalkozz azzal, hogy gazdag-, hanem azzal, hogy miért zavar, ha gazdag.
nem mindegy, milyen? ha a gazdag pasikra bukik, úgyis semmi esélyed. ha meg nem érdekli, akkor mit számít? majd kiderül, de a végeredmény ellen nem tehetsz semmit...
am az én barátomnak is volt ilyen komplexusa... azt hitte, hogy tele vagyok pénzzel, mert szerinte milyen menő ruháim voltak... aha, kínai volt mind, úgy vettem a leárazásokon, csak tényleg mind jól néz ki :) aztán kiderült, hogy ő otthon lakik, él, ahogy tud, nekem meg alig futja az ösztöndíjamból az albérletre... szal ha megyünk valahova, akkor is ő fizeti, nekem már nem marad miből, ha kifizettem a lakbért... ennyit a ruhákról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!