Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tettszik, de mit csináljak hogy felfigyeljen rám és hogy szólítsam le?
Figyelt kérdés
Nyílt napon az egyik gimiben volt 1 fiú egyszer láttam,de akkor ő jött oda hozzám hogy segítsen.Sajnos nem tudtam megkérdezni a nevét mert sietnem kellet egy órát megnézni.25-én újra megyek nyílt napra és tervezem,hogy megszólítom csak nem tudom hogy hogyan kezdeményezzek.Segítsetek.annyira aranyos volt,meg azonnal kiszúrtam hogy milyen kedves meg cuki.Mosolygott rám,és én ott olvadtam el :D Kérlek titeket segítsetek ,mert nem tudom hogy mit csináljak :S2010. nov. 14. 00:24
11/14 soma1492 válasza:
Nem szültem még de 20 centiről megnéztem hogy születnek a lányaim, mondjuk azt hogy van halvány fogalmam róla mi lehet az ebbe benne volt a 10 cm es túvel beadott inekció meg a gátmetszés meg az összevarrás meg a köldökzsinór elnyiszálása és a feleségemet láttam megszenvedni vele. Amúgy tisztelem érte a nőket és egy doki azt mondta ebbe a traumába és vérveszteségbe egy hapsi belehalna. Úgyhogy nekünk csak a pofánk nagy meg felcsináljuk a lányokat de itt vége a tudományunknak. Erről ennyit.Szerintem ez jó módszer ha be vagy fosva valamitől gondolj egy sokkal nagyobb problémára és mindjárt nem tűnik olyan vészesnek ami rád vár, és ha ez segít megoldást találni akkor ámen! Remélem sikerül annak aki kérdezett amit szeretne és boldogabb lesz!
12/14 anonim válasza:
Jah ebben van valami;)sőt...
én is drukkolok:)
13/14 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. nov. 17. 14:09
14/14 anonim válasza:
hajrá egy pasit könnyű levenni a lábáról minden nő megtudja csinálni ha akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!