Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lány létemre, a lányok egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány létemre, a lányok egyre vonzóbbak a számomra. (Pedig stabil párkapcsolatban élek. ) Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A páromnak említettem és azt mondta, hogy az én életem, az én dolgom.

Viszont soha sem csináltam még ilyent és azt sem tudom, hogy hogyan fogjak hozzá. Nem szeretnék csak úgy odamenni egy lányhoz az utcán, mert félek az elutasítástól.

Szerintetek merre keresgéljek, vagy hogyan csináljam?

(Bp.-en élek)

Lehetőleg, csak hasonló gondolkodású lányok válaszát vagy tanácsát várom.

29/L.

2010. nov. 12. 13:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ja, tehát csak így lazán, stabil párkapcsolat auf widersehen?
2010. nov. 12. 13:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Első, az auf Wiedersehen.
2010. nov. 12. 13:57
 3/11 anonim ***** válasza:

őőő...ha jól értem a szitut: neked van egy komoly párkapcsolatod. közölted a pároddal, hogy te így érzel. a párod erre csak annyit mondott, hogy a te életed. hát nem tudom, de engem zavarna,hgoy a páromat csak ennyire érdekli a dolog..vagyis semennyire.

amúgy van egy csomó ilyen oldal, ahol keresgélhetsz magadnak erre a célra nőket. sok nőnek a fejében megfordul az ilyesmi, hogy milyen lehet egy azonos neművel..köztük nekem is vannak ilyen gondolataim.

2010. nov. 12. 14:24
 4/11 anonim ***** válasza:

14:24: Ja, tudom, csak rosszul írtam.

első

2010. nov. 12. 14:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha benne van a pasid, menjetek el Swinger Klubba. Ott összejöhetsz lánnyal (is), és majd meglátod. De azért nem annyira stabil ez a szerelem, ha kifelé kacsingatsz belőle...
2010. nov. 12. 14:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha ezen kívül minden rendben köztetek, akkor vesd föl a párodnak a hármas felállást. Ha találtok egy lányt aki benne van (neten lehet ilyet párkereső oldalakon), akkor az mindenkinek jó.
2010. nov. 12. 14:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Probáld meg a [link] oldalon ott elég sok Budapesti van fennt regizve és szerintem 100% hogy találsz ilyen lányt!

Szerintem nagyon jo oldal, megéri megnézni.

De van még a pride.hu (de ott vannak meleg pasik is, sőt több a pasi, mint a nő)

Van még az angyalkák.hu de fizetős.

Van még a leszbirandiparty- ott kevesen vannak.

Remélem tudtam segiteni!

22/L (leszbikus)

2010. nov. 12. 17:23
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Jó ötlet lehet ez a hármas fölállás, lehet, hogy megpróbálom rábeszélni a páromat, remélem, hogy belemegy.

Néhányszor már éreztem valami kikezdés félét lányoktól...

(Pl. dicsérték a hosszú szőke hajamat, stb...)...de úgy érzem, hogy csak most jutottam el odáig lélekben is, hogy meg is próbálnám.

Ha valamelyikőtöknek volt már hasonló gondolata és szintén most érzi elérkezettnek az időt a kipróbálásra, írhat egy privit (akár vidékről is).

Köszönöm az eddigieket és várom a továbbiakat.

2010. nov. 13. 10:35
 9/11 anonim ***** válasza:
HA tényleg érdekelnek csak akkor próbáld ki,mert ha csak becsapod magad szörnyű lesz.:S
2010. nov. 15. 05:51
 10/11 anonim ***** válasza:
A párod biztosan bele fog menni. Gondolkodj csak az ő fejével.
2010. nov. 15. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!