Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen logikátlan lány után érdemes hajtani?
Lássuk csak: adott két lánytestvér. Az egyikükkel megpróbáltam közelebb kerülni, mert tetszett, 1 hét után majdnem eljutottam, amikor közölte, hogy barátja van. OK, semmi gond, megpróbáltuk.
Két hétre rá véletlenül (!) beszéltem a testvérével, és megtudtam, hogy neki már fél éve nincs barátja, csak szeret taktikázni, meg kéretni, ne is törődjek vele.
...
nekem azonban itt elment a kedvem. Én értem, hogy a lányok logikátlanok és kiszámithatatlanok, de egyrészt ez még kiüthet később is, másrészt mindennek van határa... oké, hogy kiszámithatatlan, de most emiatt egy kapcsolatot nem tudtunk elinditani??
Ezzel a lánnyal ne kezdjél semmit. Aki már az elején nem őszinte ilyen viszonylag nagy súlyú kérdésben, attól ne várjál semmi jót.
Viszont miért gondolod, hogy a lányok "logikátlanok"?
Általában egy nő tényleg nem olyan racionális gondolkodású, mint egy férfi, de ez nem jelenti azt, hogy nélkülözne mindenféle logikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!