Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van valami leszbikus ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami leszbikus ismerkedési mód? (Pécsen vagy netes társkeresö féle)

Figyelt kérdés

Ha valamilyen oldalt tudtok, akkor csak magyar érdekelne, ha helyet akkor csak pécsi...

Köszönöm ha segít valaki és nem csak beszól :)

16/L

2010. nov. 11. 22:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha érdekel még pécsi vagyok, nyugodtan írj e-mailt, szívesen ismerkednék. (natalis088@live.com)
2011. jan. 1. 20:07
 12/15 anonim válasza:
bár látom a kérdés régebbi, de azért írj ha van kedved, én is pécsi vagyok, 16 éves.ha van kedved dobj egy privátot-ha jól emlékszem látható az e-mail címem:):):):P
2011. jan. 31. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Az e-mail cimed nem látható, rosszul emlékszel! :)

De te tudsz neki írni!

22/L

2011. jan. 31. 21:59
 14/15 anonim válasza:
tényleg? köszönöm szépen hogy szóltál....:D hát akkor ezt bebuktam:P:D de köszönöm szépen. mikor rá kattintok ezt írja ki:E kérdés kiírójának e-mail címe már nem publikus!...ezek szerint az enyém se:Dettől függetlenül a kérdés kiírójának ha van kedve ismerkedni, akkor írja ide és akkor majd beállítom úgy.:):):)
2011. febr. 1. 18:28
 15/15 anonim válasza:

Szia !

Én egy 14 éves biszex lány vagyok Pécsi !

Ha ismerkedni akarsz írj !

wiki@freemail.hu

2011. aug. 19. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!