Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletek lekoptatásra?
Van egy lány, akivel össze akartam jönni, minden jól ment, de még a hosszan tartó flörtölési fázisban feltűnt egy másik srác és amiatt, hogy sokáig vártam (sokat hanyagoltam, volt hogy hetekig nem beszéltünk nyáron) összejöttek, elkezdtek járni. Azt mondta szeret engem is, de a másik gyereket jobban... sokat rágódtam, de most nem erről szól ez a kérdés.
Szóval igazából most jön a probléma: a barátom akar lenni én viszont nem, mivel a másik sráccal van és elképzelhetitek hogy érzem magam.. Nem akarok CSAK a barátja lenni, válaszút elé állítottam, de ilyenekkel jött, hogy nem ért semmit már, meg hasonlók.
Próbáltam keményen elküldeni, de másnap mégis írt...
Tudom a letiltás és az élőben való elkerülés lenne a leg hatásosabb, de nem akarom ilyen trén megoldani ezt az ügyet, miért nem érti már meg hogy nem akarok CSAK a barátja/haverja lenni?
21:29
Igen megcsináltam, de hiába. Most 2 napja, hogy nem beszéltünk, remélem sikerült...
Most kb úgy jön ki, hogy én vagyok a gonosz, mert eddig csak érdekből beszéltem vele...
Nekem az egészből az jön le hogy vérig sértődtél amiért nem téged választott és kvázi vissza akarsz vágni azzal hogy még a barátja se leszel.
Képzelem mennyire "szerethetted" az írásaid alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!