Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetem japán csajokkal?
Azt nem tudom, hogy hol találsz japán csajokat, de az biztos, hogy nyitottak az ilyen kapcsolatokra. Elég félénk természetűek, de a legnagyobb vágyuk egy európai vagy amerikai férfi (utálják a szemformájukat és buknak az európaiakra)
a legnagyobb akadály maximum a nyelv lehet, nagyon kevesen beszélnek angolul vagy más idegen nyelven :( de ha ezt az akadályt legyőzöd (mondjuk megtanulsz japánul vagy beszélsz egy magyarul/angolul jól beszélő csajt) akkor nyitott a terep :D
hajrá!!
Köszönöm a normális válaszokat, és azokat is, ahol csak a részvétet lehet pontozni, főleg hogy kiírtam: Magyarországon. S ez sokakhoz el sem jutott fejben. A kínai piacnak mi köze a japánokhoz, kedves okos 1.válaszoló?
Az érdekel hogy a magyarországon élő japánok( nem kínaiak) hova szoktak járni ismerkedni vagy szórakozni?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!