Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most túl nagy a korkülönbség?
Én 13 vagyok, ő meg 15 vagy 16. Nem tudom, én kicsit nagynak érzem a korkülönbséget köztünk. Eddig nem igen ismertem, ma ő szólított le a büfénél és beszélgetett velem. Én nem tudom miért de értelmesebb válaszokat nem tudtam kinyögni, úgyhogy nem tudok róla semmit, csak rákerestem a suli fényképei között és szerintem 10.-es.
Azt án még az ebédlőben is köszönt és mosolygott, énnekem bejön, de nem tudom, hogy ˝érdemes-e belezúgni˝ ekkora korkülönbséggel.
én 15 vagyok, a barátom 20. mi is suliban ismerkedtünk meg 1 éve, én elsős, ő végzős volt. azóta nagyon komoly lett a kapcsolatunk. szerdán megkérte a kezem, mert mindkettőnk szerint a másik az igazi :)
1 év nagyon nem sok. bár én sosem kezdenék 15-16 évesekkel, mert nagyon kis éretlenek... :)
Teee akkor 7-8ikos vagy nem? :D
Sztem akkor ő lesz peddomaci XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!