Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl komoly, sosem viccelődik. Ti szakítanátok ezért
vele?
Figyelt kérdés
Január óta randizgatok egy sráccal. Minden passzolna azon kívül, hogy sosem viccelődik, vagy nevet. Néha van, hogy én mesélek valami vicceset, vagy nevetek valamin, akár magamon, mert én pl. magamon is szeretek nevetni, de ő erre sem reagál, maximum csak egy kicsit mosolyog. Vicces műsorokat sem néz, se Standupot, se vicces sorozatokat, komédiákat - ezek mind hidegen hagyják. Én sem vagyok egy nagy humorzsák, de azért minden humor nélkül elég sivár lenne az élet, úgy gondolom.
És most tényleg elgondolkoztam, hogy itt lenne az ideje a szakításnak. Arra is gondoltam, hogy meg is mondanám neki a szakítás okát. Vagy inkább ne tegyem?
Szerintem siman megmondhatod, hogy nem ertitek egymas humorat es ennyi. En nem tudnek olyan kapcsolatban lenni, ahol nem viccelodunk.
márc. 27. 22:56
2/12 anonim válasza:
Én sem tudnék olyannal kapcsolatban lenni, akivel nem tudunk jókat nevetni. Nekem egy barátság extrákkal kapcsolatom volt ilyen, kedveltem meg minden, de az én szememben tök béna humora volt, többek között ezért sem terveztem volna vele komolyabban.
márc. 27. 23:28
3/12 anonim válasza:
Én nem bírtam volna eddig. Le a kalappal előtted. A nevetés, humor a jövőre nézve nélkülözhetetlen egy kapcsolatban.
márc. 27. 23:32
4/12 anonim válasza:
Mondd meg, le fog peregni róla. Ugyanúgy nem érdekelnek a vicces dolgok, mint a randipartnered. Könnyű rajtatok túllépni, ne aggódj.
márc. 28. 00:33
5/12 anonim válasza:
Én nem tudnék olyan emberrel élni, akivel nem tudunk közösen nevetni mindenen. A humor és a viccelődés az, ami sokszor átsegít a nehezebb helyzeteken. Nem passzoltok össze, ha már ilyen rövid idő után is zavar, hogy nincs meg ez a közös pont.
márc. 28. 07:10
6/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem tudnék olyannal kapcsolatban lenni, akivel nem lehet együtt nevetni, akinek semennyi humorérzéke nincs. Mármint ilyen emberrel még baráti kapcsolatot sem tudnék elképzelni, nemhogy párkapcsolatot.
márc. 28. 07:31
7/12 anonim válasza:
Én is szakítanák. Én szeretek nevetni, akinek nincs humora, az az élet egyéb területein is negatív lesz.
márc. 28. 08:02
8/12 A kérdező kommentje:
Először arra gondoltam, hogy nagyon visszahúzódó, félénk, és ezért nem engedi el magát, de ez eddig semennyire sem változott. Én mindig próbálok kicsit hülyülni, viccelődni, de szinte én érzem magam kellemetlenül, mert ő egyáltalán nem társ benne.
márc. 28. 08:11
9/12 anonim válasza:
Tudod, én elővigyázatosabb vagyok. Nem vagyok hajlandó összejönni akárkivel, másképp fogalmazva nagyon megnézem, kivel lépek szövetségre.
Nálam előbb a megismerés, és ha az klappol, utána lehet szó a párkapcsolatról.
A kérdésedre válasz: nem hogy szakítanék vele, össze se jöttem volna vele, ha különbözik ennyire az értékrend.
márc. 28. 08:34
10/12 A kérdező kommentje:
Még úgy ténylegesen mi sem jöttünk össze, nem élünk együtt, csak járunk. Eddig heti egyszer találkoztunk pár órára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!