Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen nektek is szembe szoktak jönni újra azok, akiket korábban már elhúztatok valamerre?
Fura, mert ezt nekem régen nem csinàlta a tinder.. Ráadásul, amikor belépek, sokszor ugyanaz a személy van ott, minden belépésnél.
Köszi, előre is!

Úh.. az lehetséges, mert előtte volt gond a tinderremmel, bannoltak. Azt hittem, megoldódott, mert végül be tudtam fejezni a regisztrációt, mert akkor volt probléma korábban, amikor azt megszakítottam, utána szelfi felülvizsgálat volt, majdnem 2 hétig, aztán most meg tudtam csinàlni, de nincsen egyetlen darab match-em sem.. Akkor ez ellen lehet így tenni valamit?
Köszi a választ, egyébként!

De ha írok nekik az ügyfélszolgálatukra, újra?
Nem is terveztem előfizetni.

Szia 9-es válaszoló, megkèrdezhetem, milyen email címre írtál nekik? Mert én írtam az ügyfélszolgàlatuknak, és egy automatikus válasz üzenet jött, ahol volt egy link, ami koràbban is, amikor sikerült végre belépnem a szelfi felülvizsgálat után, azr hittem, most màr jó lesz, de még mindig semmi, pedig már ad ki újabb embereket is, de ugyanazok is folyamatosan szembe jönnek még velem, akik eddig is.
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!