Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderen nektek is szembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen nektek is szembe szoktak jönni újra azok, akiket korábban már elhúztatok valamerre?

Figyelt kérdés

Fura, mert ezt nekem régen nem csinàlta a tinder.. Ráadásul, amikor belépek, sokszor ugyanaz a személy van ott, minden belépésnél.

Köszi, előre is!

márc. 27. 11:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Jel lehet, hogy össze kellene jönni vele. Nem gondolod?
márc. 27. 11:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Jobbra is húztam ezek közül az emberek közül, még sincsen match...
márc. 27. 11:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Időről-időre volt olyan igen, hogy feldobta ugyanazt, de az sem mindegy, hogy milyen mértékben. Tök ugyanazok jönnek szembe ugyanabban a sorrendben? Mert ha igen, akkor shadowbannolt a Tinder, szóval csak az idődet pazaroltad eddig, 0 db matched lesz, mert nem lát senki.
márc. 27. 12:05
 4/13 A kérdező kommentje:

Úh.. az lehetséges, mert előtte volt gond a tinderremmel, bannoltak. Azt hittem, megoldódott, mert végül be tudtam fejezni a regisztrációt, mert akkor volt probléma korábban, amikor azt megszakítottam, utána szelfi felülvizsgálat volt, majdnem 2 hétig, aztán most meg tudtam csinàlni, de nincsen egyetlen darab match-em sem.. Akkor ez ellen lehet így tenni valamit?

Köszi a választ, egyébként!

márc. 27. 12:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem és ne is fizess elő mert bannba maradsz ugyanugy
márc. 27. 13:51
 6/13 A kérdező kommentje:

De ha írok nekik az ügyfélszolgálatukra, újra?

Nem is terveztem előfizetni.

márc. 27. 14:06
 7/13 anonim ***** válasza:
6: Igen, ha írsz a supportnak, legalábbis nekem megcsinálták. 3-as voltam.
márc. 27. 14:57
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi, írtam nekik!
márc. 27. 16:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem is megoldottak a shadowbant, miutan irtam nekik.
márc. 27. 16:43
 10/13 A kérdező kommentje:

Szia 9-es válaszoló, megkèrdezhetem, milyen email címre írtál nekik? Mert én írtam az ügyfélszolgàlatuknak, és egy automatikus válasz üzenet jött, ahol volt egy link, ami koràbban is, amikor sikerült végre belépnem a szelfi felülvizsgálat után, azr hittem, most màr jó lesz, de még mindig semmi, pedig már ad ki újabb embereket is, de ugyanazok is folyamatosan szembe jönnek még velem, akik eddig is.

Előre is köszi!

márc. 27. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!