Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már voltatok ilyen helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már voltatok ilyen helyzetben? +2 év a nő javára!

Figyelt kérdés

Egy igen fura kérdéssel fordulok hozzátok. Azért is érdekes, mert persze tudom, hogy idegenek tanácsára nem feltétlen kell adni, de pont ezért érdekel, mert ti teljesen függetlenül tudtok véleményt alkotni.

35 éves férfi vagyok. Fent vagyok különböző ismerkedős appokon, egyik rosszabb mint a másik. Sok randin vagyok túl, voltak korombeliek és fiatalabbak is, de valamiért nem akar mostanában összejönni a dolog, a kapcsolat. Ez részben amiatt is van, mert én is válogatok és ha nem érzem azt, hogy egy hullámhosszon vagyunk, akkor nem is nagyon erőltetem tovább. Csak azért nem szeretnék beleugrani egy kapcsolatba, hogy legyen valakim, mert egyedül is jól érzem magam.

Megismertem egy 37 éves nőt online és vele már így látatlanban is hatalmas az összhang. Azonos érdeklődési körök, végre ő is imád mozogni és még sok másban is nagyon hasonlítunk. Bár még nem találkoztunk élőben, eddig csak messengeren beszéltünk, de valami hihetetlen oknál fogva nála nincs az, hogy erőltetett lenne az egész és kifogynánk a témából. Ritka az ilyen, akivel ennyire jól működik a kommunikáció és még csinos is a képek alapján:). Sajnos van egy hülye tulajdonságom, mégpedig az, hogy mindent túlagyalok, mindig mindent észből szeretnék megoldani, pedig tudom, hogy ez nem mindig jó. És itt megint visszatart az idióta agyalásom. Egyszerűen mindig azon agyalok, hogy ez a +2 év a nő javára ebben a korban nem sok-e. Mármint úgy értem, alapból nem zavarna, ha én 28 lennék, ő meg 30, mert akkor még ugye van idő ismerkedni, szépen felépíteni egy kapcsolatot. Én majd szeretnék gyerekeket, családot, viszont nem egyből (ő sem, ez már volt téma). De folyamatosan azon agyalok, hogy mire elérnénk oda, hogy szóba kerüljön a család, ő már 40 éves lesz és tudjuk jól, hogy biológialag nem a legszerencsésebb ennyi idősen szülni. Tudom, most nagyon előrementem, de én olyan vagyok, hogy tényleg csak akkor ismerkedek valakivel, ha látom a jövőképet, hogy van rá esély, hogy a jövő is jól alakuljon (aztán max nem úgy alakul). És egyszerűen ez a gondolkodásmód tart vissza, mert közben lehet boldog lennék mellette. Van a fejemben egy elképzelés és ahhoz ragaszkodok, de el kellene engednem, mert baromság :D.

Szóval, ti voltatok már ilyen helyzetben, hogy az ilyes fajta agyalás tartott titeket vissza? Korban sokkal jobban passzolna hozzám egy 30 éves nő, ha még 2-3 évet leélünk együtt, ott is még időben lenne a gyerek téma. De ha 37 éves már most a hölgy, ott azért más a helyzet, kevésbé érünk rá, úgymond.

tegnap 11:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Szerintem hagyd a francba. Neked már most is csak a "jelenleg elérhető jó opció" ez a nő. Nem vagy benne biztos, vagyis nem vagy elégedett. Aminek úgyis az a vége, hogy fél szemmel mindig azt fogod nézni, hogy jön-e jobb. Maximum pár év, aztán csúnya szakítás lesz ebből. Akár gyerekkel, akár nélküle."

Ugye az megvan, hogy csak akkor jövök össze valakivel, ha teljesen biztos vagyok benne, hogy őt szeretném? Így az se következhetne be, hogy fél szemmel jobb lehetőség után nézek, mert ha így érzem, akkor alapból nem jövök össze vele. Mivel még nem találkoztunk személyesen, így nem tudom hogy mi lenne ha. Mindössze felmerült bennem ez a kérdés a kor alapján.

tegnap 12:45
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Nem azt mondtam egyébként nem lehet 40 fölött gyereke valakinek, csak kevesebb rá az esély. Ha valaki 35 fölött esik teherbe, eleve +vizsgálatra kell mennie. De egyébként nekem is van 1-2 ismerős aki 40 felett szült, igaz nem az elsőt. De azért tény az is, hogy például nem egy nő 40-és évei közepén már klimaxol. Úgyhogy mindenre van bőven példa, viszont ilyenkor azért már akkor se hosszútávú tervek közt legyen, ennyit mondtam, ezzel senkit nem akartam megbántani. Mert ugyanúgy meglehet élni a dolgokat.
tegnap 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

Maga a korkülönbség az konkrétan semmi.

De ha gyereket szeretnél, de csak x év múlva, akkor érdemesebb lenne kb 25-30 közötti nőkkel ismerkedned inkább... (30 éves nő vagyok, ha akarnék gyereket akkor most akarnék, később már biztosan nem)

tegnap 13:14
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem most már neked is késő lenne családot alapítani
tegnap 13:30
 15/15 A kérdező kommentje:

"Szerintem most már neked is késő lenne családot alapítani"

Ezt kár volt megírnod, még egyáltalán nem késő:)

tegnap 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!