Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők szoktak a pasijuknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szoktak a pasijuknak olyan "vizsgafeladatot" állítani, hogy az expasit el kellett zavarni, ha szükséges?

Figyelt kérdés
Amiből a csaj felméri mennyire férfi az új pasi.

márc. 8. 13:45
A kérdező szavazást indított:
Én igen. Ha kell üssön oda!
Nem várok tőle ilyet. Mert féltem őt.
12 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem hallottam ilyet, még ismerősi körben se. Ha valakit zaklat az ex, azt általában maga próbálja lerendezni és távol tartja a párjàt a dologtól, amíg lehet.

Olyat hallottam, hogy a jelenlegi pasi (mert akkora férfi...) bele kötött az exbe, vagy fordítva. De ez a nőtől független volt és szerintem inkább taszító, mint férfias.

márc. 8. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát ez jó volt.
márc. 8. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Ez nem vizsgafeladat. Ha valakit megkérek hogy távozzon és nem teszi, az ő dolga elküldeni.
márc. 8. 14:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyik exem sem ilyen vadállat, a szakítás után nem zaklattuk egymást soha.

Mondjuk nekem nőként az a véleményem, hogy általában messziről látszik a csajról, hogy az a típus, akinek van pár agresszív exe, és bejön neki az ilyen faxméregetés. Ha pasiként ilyen szituba keveredsz, akkor te választottál rosszul.

márc. 8. 14:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam még együtt olyan gyökérrel, aki szakítás után zaklatott volna. Megnezem, hogy, kivel állok le.
márc. 8. 14:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze , veres gladiator kuzeldmet rendez a no hogy lassa ki az erosebb him aki megerdemli ot..
márc. 8. 14:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs zaklatós exem. De a párom nem egy verőember, a szavakkal viszont jól bánik, szerintem le tudná rendezni bármelyik exemet (ők sem verekedős majmok, de az tény, hogy a mostani a legintelligensebb) szóban, ha kéne, de nem gondolom, hogy ezt le kellene tesztelni. Nem kétlem, hogy bármilyen éles helyzetben ki tudna állni értem, még akár fizikailag is, de ilyenre inkább ne kerüljön sor, a balhés helyzetekből jobb távozni, ha lehet.
márc. 8. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:
24%
Okos tonik altalaban nem tudnak bunoznyi.. jobb ha a baratno vedi meg ilyenkor a csavojat.
márc. 8. 14:58
 9/10 anonim ***** válasza:
35%

Az expasi általában sokkal sunyibb, a csaj nem is engedné a leverését, sőt általában visszamegy hozzá, mert "mindig is őt szerette".

Még nagyobb bukó, ha van közös gyerekük, mert akkor még inkább visszamegy hozzá, mert "Putyikának az apjára van szüksége".

márc. 8. 17:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ex-pasit nem, de másik kandúrt igen.

Alig fél éves kapcsolat, a csaj már Nálam lakott. Facén sokan jelölték, mert nagyon csinos, ráadásul a profi fotós unokatesó lőtt róla egy korrekt sorozatot, amiből néhány jobb képet felrakott. Ha valaki ráírt azt mindig őszintén bevallotta - ebben nem volt inkorrekt. Viszont az egyik pasi esetében úgy döntött tesztelni kezd. Jelezte, hogy a srác elhívta Őt kajálni és Ő elmenne. Közöltem, ha az én barátnőm szeretne maradni akkor szó se lehet róla. 4 napig győzködött. Belementem. Munka utánra volt megbeszélve a találkozó. Én aznapra kivettem egy szabadságot csak azért, hogy amíg dolgozik összepakoljam a cuccait (és lecseréljem a zárat). 2 bőrönd és 3 nagyobb szatyor. Elmentem a randi helyszínére, szerencsére pont a srác kocsija mellett álltak, pont meg tudtam állni mögöttük. Kiszáltam, üdvözöltem őket, szépen kipakoltam a pakkokat, sok sikert kívántam nekik, majd útnak indultam ... volna. A srác közölte, hogy neki felesége van és ez "csak izé" - erre javasoltam neki, hogy mutassa be a feleségének az új barátnőjét. Jött a hebegés-habogás, hogy nem történt semmi, Ők csak kajáltak és beszélgettek. Jeleztem; nem érdekel, ha egy nő úgy dönt találkozni akar egy másik pasival az azt jelenti, hogy velem nem számol olyan komolyan. Azaz nekem ott semmi keresni valóm.

tegnapelőtt 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!