Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit szerettek a lányokba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smil:) kérdése:

Fiúk! Mit szerettek a lányokban? (:

Figyelt kérdés
Csak érdeklődésképpen Mi vonz bennük? Tudom h mindenki másmilyen lányra bukik úgyh mindenki a saját véleményét írja le ŐSZINTÉN!!!:)ja és nem a nemiszevünkre gondoltam mert gondolom az alap...:P
2010. nov. 9. 16:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én kicsit csalódtam a lányokban. :((

És még csak tízenhat vagyok...

Két csajnál mertem lépni:

Egy amelyik tetszett, kértem tőle randit, nagy pofáraesés lett a vége.

Második, egyáltalán nem jött be a csaj, de láttam, hogy tetszem neki, azért adtam neki egy egy rózsát.

Nem volt csók meg ilyesmi..

Aztán rá égy hónap múlva egy másik csűvóval láttam..

Ennyit erről.

Néha nagyon boldoggá tud tenni, ha egy lány megölel, vagy csak szól hozzám, viszont, nagyon megtudja bántani egy férfit egy nő, és ezt használják ki ők. :(

2010. nov. 10. 17:40
 22/24 anonim ***** válasza:

Megértem természetesen ezt az oldalt is.De én úgy látom egy jó kapcsolathoz mindenkinek kell kicsit alkalmazkodni.

Ez nem feltétlenül formálás csak elmondom mi az amit szeretnék és Ő is mondja el én mit rontok el.A jellemén és a nézetein nem akarok vváltoztatni,de elfogadom nem érthetünk egyet mindenben így valahogy kompromisszumot kell kötnünk ha kell egy kis alkalmazkodással.

Én is változtam a 3éves kapcsolatom során,ugyanaz az ember maradtam mégis próbáltam a kedvébe tenni,amiut másnak nem tettem volna meg.

Sokszor ez sem elég,ma is azon veszekedett elem mert nem kerestem neki alsógatyát amikor készült(közbe beteg vagyok)és még sok húzása volt az utóbbi időben.

Mégis ugy gondolom emiatt nem hagyom el,ha kimondja hogy nem szeret vagy észreveszem akkor vége.De addig elnézem ezeket neki,hogy sokszor megbánt,mert mindenkinek lehet rossz napja.Ezért cserébe elvárom,ha én teszem ugyanezt majd Ő is tolerálja nekem.

Tökéletes ember sajnos nincs és egyenlőre nem találtak fel ilyen exztra klónokat sem.

Hibákkal kell elfogadnunk a másikat,a nőket a hisztivel ami a havibajjal éls olykor a természetünkel jár a férfiakat meg a tapintatlanságukkal(persze ez nem álltalánosítás csak példák)esetleg.

Egy kapcsolat olykor sok bánatot okoz,de ha szeretjük egymást akkor legalább annyi sőt még több örömöt.

De ez csak az én nézőpontom.

2010. nov. 10. 18:49
 23/24 A kérdező kommentje:

és komolyan azt hiszed h fordítva nincs ez így? én nem akarom se a lányokat se a fiúkat védeni, mert szerintem mind2 nemben vannak jó és rossz emberek:(

egyébbként meg azzal kapcsolatban h kosarat adott a lány: van ilyen h nem tetszik valakinek a másik erről senki sem tehet és szerintem még jobban is jártál a kosárral mintha úgy jártok h ő semmit nem érez irántad-erre gondolj:) a másik lánnyal kapcs pedig azt írtad h nem is tetszett akkor meg miért zavar h összejött vki mással?

hú lassan lelki tanácsadóvá válok xD de nembaj mert szerintem mind2 oldalt meg kell nézni mert különbenúgy ítélkezel h te ugyanazt csinálod a másikkal csak nem veszed észre...

egyébbként az a lényege ennek az egésznek kedves utolsó író h HAHÓ! vannak még lányok a földön és egyébbként ha érdekel én is eltudnám mondaaani hány pasiban csalódtam...

és még vmi: én is 16 vagyok:)

2010. nov. 10. 18:56
 24/24 A kérdező kommentje:
hoppá úgy látszik egyszerre írtunk xd akkor pontosítok: az utolsó elöttinek írtam:) am az utolsó íróval meg egyetértek:)
2010. nov. 10. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!