Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit szerettek a lányokba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smil:) kérdése:

Fiúk! Mit szerettek a lányokban? (:

Figyelt kérdés
Csak érdeklődésképpen Mi vonz bennük? Tudom h mindenki másmilyen lányra bukik úgyh mindenki a saját véleményét írja le ŐSZINTÉN!!!:)ja és nem a nemiszevünkre gondoltam mert gondolom az alap...:P
2010. nov. 9. 16:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
pálinkát
2010. nov. 9. 19:49
 12/24 anonim ***** válasza:

szegény kérdező tuti lány, most jól megbántottuk :D

de am én is csak a pinát szeretem bennük, mást nem...

2010. nov. 9. 19:50
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Pff... sok s*ggfej (Persze tisztelet a kivételnek)

Figy! A rendes srácok nem itt vannak! Ha értelmes választ akarsz, akkor ne itt keresd!

2010. nov. 9. 21:22
 14/24 anonim ***** válasza:

Én is lány agyok és bár 3ée kapcsolatban,azért kicsit rossz érzés,hogy ilyeneket írtok.Persze nem leszek depressziós stb,de azért mi is emberek agyunk,nem jó olyat olvasni,hogy csak a pi..t látjátok bennünk.

Szerintem sok rendes lány van,persze akadnak kivételek,de ez férfiaknál is így van.

Én aszerint itélem meg az embereket,hogy hogyan viselkedik,nem aszerint milyen nemű.

Most írhatnám,hogy engem meg marhára idegesít,hogy sok férfi bepróbálkozik ha közvetlenebb kapcsolatba kerülünk annak ellenére ,hogy barátom van és nem teszek félreérthető megjegyzéseket.

Engem is idegesít,hogy sokszor csak a nőt látják bennem és nem azt nézik,hogy "jéé nézd milyen jót lehet vele beszélgetni":)De(!)Nem mondom,hogy minden pasi ilyen és tudom,akadnak kivételek,tehát ne álltalánosítsunk azért uraim!

Na a másik dolog meg ha alapból így álltok hozzá,hogy"semmi jó nincs a nőkben max a szex"akkor mégis mit vártok?

Csalódni mindenki csalódik sajnos,de azért egyszer biztosan találtok egy megfelelő párt.

Meg volt ez a dolog,hogy a szerelem csak a hormonok miatt van stb.Igfen ezzel egyet értek,de ha elmúllik ott vannak a közös élmények,a szeretet és ha jól csinálja az ember a jó szex is:)Szóval azért ne ilyen pesszimistán!

2010. nov. 9. 21:23
 15/24 anonim ***** válasza:
és rfossz a "v"betűm.Bocsi:)
2010. nov. 9. 21:23
 16/24 anonim ***** válasza:

"tegnap 21:22"

Rendes alatt a diszkóban lötyögő, narkós gyökeret érted, akihez odadörgölöd az üleped, mikor be vagy lőve?

2010. nov. 10. 05:16
 17/24 anonim ***** válasza:

21:23, felesleges ilyet keresni, mert egy emberben nem létezik. Ha erre vár egy férfi, akkor várhat örökké.

Mennyi és mennyi ömlengést hallottam már férfiaktól, hogy már megtalálták az igazi boldogságot, azt a nőt, aki mindent megtestesít, ami nekik kell. De mindez milyen áron?

Azon az áron, hogy a nő addig alakítgatja, formálja a férfit, amíg az maradéktalanul meg nem felel az ő ízlésének. Ha nem tetszik neki a férfi egy tulajdonsága, akkor tesz róla, hogy a férfi megváltozzon: érzelmi zsarolás, hiszti, szexmegvonás, létbizonytalanságban tartás. A férfi meg is változik, mert hülye, és mert a farka irányítja, és nem bírja, ha zsarolják. Egy ideig ellenáll, aztán mégis beadja a derekát, és később már maga is elhiszi, hogy TÉNYLEG meg kellett változnia. Az elején még csak olykor-olykor merül fel, hogy valamin változtatni kellene, de később már minden apróság szemet szúr a nőnek. Végül, ha már a férfi segít a takarításban, a gyereknevelésben, közben robotol a melóban napi 9 órát, és mellé még jól is teljesít az ágyban, akkor is megkapja, hogy ez nem jó, az nem jó, ebben változzon, abban javuljon. Csoda, hogy a férfi inkább keres mást, akitől ezt nem kell elszenvedni?

Azért visszás az egész, mert sok nő állítja, úgy kell elfogadni a másikat, ahogy van. Ez működik is az első hónapokban, aztán valahogy elszáll a nagy elfogadás. És az itt leírt vélemények nem azért születtek, mert itt csak megkeseredett emberek vannak, hanem azért, mert itt az őszinte emberek írnak. A többiek kétségbeesetten ragaszkodnak ahhoz az állításukhoz, hogy a párjuk mindenben tökéletes, nehogy megtudják mások, mennyire szánalmasan más is az igazság. Ki ismerné be szívesen, hogy a párja egy elviselhetetlen hárpia, de vele kell maradni, mert jó a szexben, vagy mert különben elvinné a gyereket?

A nő olyan, mint egy utazási iroda brosúrája. A képen mindent látni lehet, mi szem-szájnak ingere, mindent ígér, minden csodálatos. Aztán mit kap az ember? Lepukkant bungalót csótányokkal, többnapos esőt, romos környéket, lehúzást.

Ami az elején még megfelelt a nőnek, hirtelen problémává válik.

Nem kétlem, hogy a férfiak ugyanilyen kiábrándítók tudnak lenni, de én ezt az oldalt ismerem. Egy nő csodálatos lény pár hónapig, amíg meg nem szokja az új helyzetet. Aztán a férfi megunja a keresgélést és váltogatást, lehorgonyoz a legkevésbé kiállhatatlan nő mellett, és elnyom magában minden vágyat és álmot, amit korábban dédelgetett. Megtanul házimunkát végezni, beletörődik a havi egyszeri szexbe, és bátran mosolyog mindarra, amit a nő elé tálal.

Na EZÉRT nem érdemes nagyon lekötni magad, csak ha ilyesmire vágysz.

2010. nov. 10. 10:23
 18/24 anonim ***** válasza:
Micsoda megfogalmazás itt felettem. :) Jó volt.
2010. nov. 10. 15:55
 19/24 A kérdező kommentje:

köszönöm az őszínteségeteket de ezeket elolvasva nekem nagyon úgy tűnik hogy

a) sokan még nem voltak igazán szerelmesek (ezek azok akik CSAK a szexre hajtanak)

b) vannak akik csalódtak a nőkben és azért írnak úgy róluk mintha MIND hisztis pi*k lennénk pedig ez nem igaz

ja és az olyan nők akik állandóan csak formálni akarják a párjukat szintén nem szerethetik eléggé őket...

és még valami: ha tökéletes nőket kerestek CSAK a szexre akkor ne csodálkozzatok ha valami öntelt libával jöttök össze...

Erről ennyit és mostmár csak olyan írjon aki volt valaha IGAZÁN szerelmes.azt is elfogadom ha azt írjátok le mi nem tetszett a másikban ha szakítottatok de szerintem ez nem mindig csak a nő hibája...:/

2010. nov. 10. 16:11
 20/24 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogyha 20irják ugyanezt, akkor van valóságalapja is...?
2010. nov. 10. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!