Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rosszul veszi ki magát, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul veszi ki magát, ha a randin alkoholos koktélt kérek magamnak?

Figyelt kérdés

Ma este találkozunk, 9 körül, mert vidékről utazik fel.

Egy beülős helyre beszéltük meg, ahol árulnak alkoholt is, én egy aperolt kérnék magamnak, egyrészt mert ez a kedvenc italom, másrészt mert vasárnap este szerintem nem gáz egy koktél elfogyasztása. :-)

Viszont az ára nem kevés, 3-4 ezer forint.

Szerinted ez ciki, rosszul veszi ki magát?

Amúgy egy 39 éves, dolgozó férfi (csoportvezető).

A végén fel fogom ajánlani, hogy fizetem a részem, amit szerintem nem fog elfogadni. Viszont azt sem szeretném, ha randi után többet emiatt ne keresne.

tegnap 12:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

Első randin illik szerényebben rendelni, nem a dínom-dánom a lényeg, hanem egymás megismerése. Az se biztos, hogy lesz ebből a kapcsolatból valami..

Majd ha összejöttök és megismeritek egymást eléggé, akkor lehet több pénzt költeni.

tegnap 18:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

11.

"Az se biztos, hogy lesz ebből a kapcsolatból valami.."

Az a baj, hogy a legtöbb embernek pont ebből következik logikusan, hogy ki kell használni az alkalmat, mert úgysincs jelentősége.

tegnap 19:02
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
Ezek a válaszok..., ennyi erővel randizzanak egy plázában, és a WC-ben igyanak a csapból? Ha egy italra nem tudja/akarja meghívni a pasi, akkor az ne is ismerkedjen!
ma 00:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, de én többek között ezért is megyek egyszerűbb helyre randira.

Az első találkozó elég gyakran az utolsó is szokott lenni. Miért?

-nem úgy néz ki, mint a képeken

-csak magáról beszél, nem érdeklem

-nincs túl a múltkán, arról sztorizgat

-buta/unintelligens

Nekem nem fáj egy kávé meg süti árát kifizetni, és a második randin (ami azt jelenti, hogy akarok tőle valamit) felőlem mehetünk akár étterembe is.

Mindenki azt csinál, amit akar. Joga van hozzá.

48f

ma 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!