Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 50 éves korban milyen elváráso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 éves korban milyen elvárások lehetőségek vannak az ismerkedés területen?

Figyelt kérdés

Az oldalon sokat beszéltünk a 30-40 évesek ismerkedési szokásairől. Hozott is nagy vitákat bőven.

De most lépjünk túl ezen a témán, és pillantsunk be az 50-esek világába, mert erről kevesebb szó esik.

Kezdem is egy példával.

Heidi Klum 51 éves. De nem egy korabeli 50-es manust választott, hanem egy fiatalembert, a Tokio Hotel gitárosa, Tom Kaulitz (35) lett a férje.

Úgy tűnik ezen nem botránkozik meg senki. Ez azért van, mert egy nőnek jobban elnézik, ha fiatal férfit választ, míg fordítva, ha egy 50-es pasi vesz feleségül egy 30-as nőt, akkor lehordják mindenféle vén kéjencnek, a nőt meg pénzéhesnek?

Hogy is van ez az 50-eseknél?

És aki csak egy átlag 50-es ember, annak nincs is lehetősége fiatalabbat választani?

ma 08:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Párom 50, én 34 vagyok. Nincs gyereke, nem is akar, külsőre rendben van, napi szinten edz. Más 30-as nőnek is kéne. Egy álag 50-es a sokgyerekes lepukkant albérletes nőkből válogathat.
ma 09:43
 12/16 A kérdező kommentje:

"Én azt tartom szánalmasnak mikor egy 38 éves férfi a 21 éves lányokat hajkurássza."

Most vagy azért tartod szánalmasnak, mert a te gondolataidban egy 38 éves férfi úgy néz ki, mint egy lerobbant segédmunkás, aki elitta már az eszét, és taszítónak gondolod a közeledését, vagy csak az zavar téged, hogy mire 38 éves leszel, addigra egy 21 éves lány előnyben lehet veled szemben.

Ugye létezik az az eset, hogy egy férfi elhagyja/megcsalja egy fiatalabb nőért a feleséget, szóval szerintem inkább ez a félelem motiválja a nőkben ezt az ellenszenvet.

Egyébként nincs ok arra, hogy egy 38 éves pasi + 21 éves nő ügyét leszólják, ha akarják az a dolgot.

A rivalizálás mindenhol megvan, a férfiaknál is, szal ez nem egyedi.

ma 09:57
 13/16 A kérdező kommentje:

"Párom 50, én 34 vagyok. Nincs gyereke, nem is akar, külsőre rendben van, napi szinten edz. Más 30-as nőnek is kéne. Egy álag 50-es a sokgyerekes lepukkant albérletes nőkből válogathat."

Érezd magad szerencsésnek, 11-es. Magyarországon az 50-es korosztály rémes állapotban van, párod ez alól kivétel.

További sok boldogságot kívánok nektek.

ma 10:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Most vagy azért tartod szánalmasnak, mert a te gondolataidban egy 38 éves férfi úgy néz ki, mint egy lerobbant segédmunkás, aki elitta már az eszét, és taszítónak gondolod a közeledését, vagy csak az zavar téged, hogy mire 38 éves leszel, addigra egy 21 éves lány előnyben lehet veled szemben"

Azért tartom szánalmasnak mert egy 38 éves férfi két okból közeledik egy 20-21 éves nőhöz.

1. Vagy gusztustalan módon fűt fát ígérgetve csak kihasználja.

2. Vagy annyira fejletlen szellemi és érzelmi szinten van, hogy tökéletesen szót ért egy 21 éves lánnyal ennyi idősen.

Mindkét opció más miatt szánalmas.

Előnyben lenne egy 21 éves? Mármint milyen téren? :D

Soha egy pillanatra sem féltem tőle, hogy a párom elhagy egy ilyen idős lányért ezt a legnagyobb őszinteséggel mondom.

ma 10:10
 15/16 anonim ***** válasza:

50-es férfi ha nincs lerobbanva, talán még durvábban is válogat, mint egy fiatalabb.

33 (lassan 34) évesen rácuppantam egy már 60 felé közelítő faszira. Azaz csak tettem volna... Vékony vagyok, de nem szép az arcom, és nem vagyok az a folyton "kikerázott" típus, így számára is kevésnek bizonyultam. Ő annyit tud, hogy szintén vékony típus, többnyire ép a fogazata, nincsenek káros szenvedélyei, normális az életvitele (egzisztenciája nincs igazán, túl 2 váláson, 1-1 gyereket hátrahagyva...), aránylag ő maga is, ennek okán magasak az elvárásai, mert a korosztályában ezzel már veri az átlagot, szóval "megérdemli" a jobbat...

ma 10:20
 16/16 anonim ***** válasza:
72%

"Most vagy azért tartod szánalmasnak, mert a te gondolataidban egy 38 éves férfi úgy néz ki, mint egy lerobbant segédmunkás, aki elitta már az eszét, és taszítónak gondolod a közeledését"

Na álljon meg a menet, miből gondolod, hogy a magadfajta nem ugyanez a kategória? Minden fiatal nő álma, egy olyan 30-as férfi, aki naphosszat a GYIKEN ír kérdéseket az emberek életkoráról és úgy állítja be mintha lenne választási lehetősége a nők terén.

Akikről te beszélsz és valóban válogathat az már 38 évesen felsővezető, jól menő vállalkozó, munkámból kifolyólag csak ilyeneket ismerek.

Nekik egy 21 éves kislány ciki, a környezetük körbe röhögné őket. Többségük ezer éve házas, családapa, de ha valami ok folytán elválna és kikerülne a piaci akkor 30 körüli nő az, aki nem lenne ciki hozzá és meg tudna vele jelenni bárhol. A baráti köre vele egyidős, ott vannak a kiskamasz gyerekei, az ilyenek az üzleti partnerekkel is eljárnak rendszeresen. Te tényleg el tudod képzelni azt a szituációt, hogy egy 38 éves komoly felnőtt férfi majd meg jelen egy 21 évessel bárhol és a 40+-os üzleti partnerével majd együtt vihorásznak?

Az ilyennek ennyi idős gyakornokai vannak, akiket max jól megnéz, csorgatja a nyálát rajta, esetleg megd_ja ha teheti, de tartós párkapcsolatra, még a gondolat is nevetséges. Valószínűleg egyáltalán nem ismersz ilyen embereket, el sem tudod képzelni hogyan élnek, hogyan gondolkodnak.

ma 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!