Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai fiatal generációs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatal generációs lányoknál miért lett ekkora fétis a szögletes áll iránt?

Figyelt kérdés
Ez oda fog vezetni, hogy csak ilyen állú férfiaknak lesz szexuális élménye?
tegnap 18:33
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Hát pedig ez a srác se annyira extra. Kicsivel van átlag fölött. De felőlem azt gondolsz átlagnak amit csak akarsz, a nők meg majd eldöntik ki jön be nekik.
tegnap 22:57
 52/57 anonim ***** válasza:
38%

50 te valami álomvilágban élsz ezzel a kijelentéseddel. Számos tanulmány, cikk, dokumentumfilm készült arról, a férfiak mennyivel vizuálisabbak a nőknél.

Erre megjelensz te, aki ronda vagy és ezzel meg akarod változtatni az egész tudománytörténet ezen szegmensét.

Ilyen embereknek minek van otthon internet?

tegnap 22:59
 53/57 anonim ***** válasza:
0%
Ahhoz képest hogy kicsivel van átlag felett, rengeteg csaj bukik rá első látásra. Ízlés kérdése, de szerintem te inkább már nagyon játszod magad.
tegnap 23:01
 54/57 anonim ***** válasza:

52

1. Átlag feletti külsőm van. (Nők is mondták mielőtt belekötnél)

2. Több kutatás mutatta hogy nem igaz hogy a nők kevésbé vuzuálisak. A videók amiket linkeltem csak egy töredéke mint példa. Felvételen a bizonyíték.

tegnap 23:25
 55/57 anonim ***** válasza:

#54 a kulsodrol illetően nem hiszek neked.

Ezeket a kutatásokat linkeld be.

A felvétel, bár már többen írtuk, nem igaz. Egy paródia. Egy vicc. Szóval nem csak csúnya, de buta is vagy. Veled már nem lehet mit kezdeni és már értem is, miért nincs barátnőd.

ma 00:32
 56/57 anonim ***** válasza:
0%
Magasról tojok rá hogy mit hiszel. Azokról a videókról beszéltem amiket a 24. és a 29. válaszomban linkeltem, te lángész.
ma 01:30
 57/57 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy 1 pipád van. A szavazásos rendszer annyira nem érdekel, de ha valaki ennyire kirívóan alulértékelt, azon már el kell gondolkodni...
ma 01:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!