Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kolléganő felhív munka után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kolléganő felhív munka után otthon, kérdez valami szakmait, majd megkérdezi mivel foglalatoskodok ? (Főnöke vagyok,1 irodában dolgozunk)

Figyelt kérdés
ma 13:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
9-ha munkahelyer vált, akkor oké. Csak a kapcsolat és a fonok-beosztott viszony nem jön össze.
ma 13:26
 12/21 A kérdező kommentje:
Megcsalna se szívatnám, más jobban tetszik neki, jobban megértik egymást, lecserél 😁
ma 13:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet te látsz kicsit többet mögötte.

Kérdezz rá ha bejön neked valami közös programra.

ma 13:59
 14/21 anonim ***** válasza:
64%

Bejössz neki, ez abszolút egy intim kérdés szerintem.

(nem is rossz kis kezdeményezés, felírom :P)

ma 14:36
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

Nyilvánvalóan akar tőled valamit (vagy legalábbis 99%).

A munkahelyi afférok bár nagyon praktikusak, de a bibi amit leírtál - szakítás után is együtt kellene dolgozni a másik emberrel. Nagyon sokan nem tudják felnőtt módjára kezelni a szakításokat.

ma 14:39
 16/21 anonim ***** válasza:
65%

Csöppet se biztos, hogy akar tőled valamit.

Neked bejön, ezt el is ismerted. Sokkal valószínűbb, hogy te képzelsz bele a helyzetbe többet, mint ami ténylegesen van benne.

ma 15:10
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Hú-ha! És a szakmai kérdése mennyire volt egyébként halasztható? Tehát ténylegesen fontos volt azon nyomban munkaidőn túl hívnia? Vagy várhatott volna másnap munkakezdésig?

Hogy hangzott a válaszod? Mivel foglalatoskodtál? Visszakérdeztél, hogy és ő mit csinál? Vagy mi lett a beszélgetés ezen szálával?

ma 15:19
 18/21 anonim ***** válasza:
77%

" szakítás után is együtt kellene dolgozni a másik emberrel."

Dehát miért kéne szakítani? Hiszen a szerelem örökké tart a gyakoris kommentek 98%-as szerint.

ma 15:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Ne haragudj meg,de ha az èn felettesem ide írna ki kèrdèst ennek kapcsán,hát nem venném komolyan...

Egyèbkènt ennek sok hátulütője van,de ha ennyire rá vagy pörögve,szerintem hívd el találkozni kèt meeting között, szerintem hajlik rá.

ma 15:49
 20/21 A kérdező kommentje:
Többször előfordult már, hogy hívott otthon munka ügyben, majd később megkérdezte mi a mai programom, mivel foglalatoskodom. Csak én röviden leráztam, meg nem kérdeztem vissza, hogy ő mit csinál stb.
ma 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!