Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek, lehet túlgondolom?
Figyelt kérdés
23L vagyok, ismerkedek egy 26 éves férfivel, háromszor találkoztunk beszélgettünk. Viszont azt szeretné hogy aludjak ott ma nála. Nekem ez kicsit lehet korai, viszont nagyon félek, hogy a visszautasításom miatt majd nem akarja folytatni ezt az ismerkedősdit.. bár lehet butaság, de kicsit önbizalomhiányos vagyok ilyen téren és azt érzem hogyha visszautasítom az ilyen dolgokat akkor utána elhagynak😕febr. 8. 16:21
11/13 anonim 

válasza:

Jól tetted.
Így rájöttél milyen.
Majd lelsz jobbat. :)
12/13 anonim 

válasza:

Egyrészt feleseges ezen rágódni. Ha valamit nem akarsz, akkor ne tedd meg, nincs ebből semmi gond.
Másrészt arról nem írtál semmit, hogy mi volt a terve. Volt valami program, ami miatt ott kellett volna aludnod nála? Mondjuk nem egy városban éltek és reggel mentetek volna kirándulni stb.?
13/13 A kérdező kommentje:
Nem volt program.. csak filmezni hívott. De szerintem 3 találkozó után korai. 1 faluval lakik odébb..
febr. 10. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!