Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos a sértődés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent tudok0627621 kérdése:

Jogos a sértődés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most ismerkedek egy lánnyal és nagyon megszerettük egymást, szerveztünk talit amit aztán lemondott aznap pár órával a tali előtt a mensi miatt egyből mondtam hogy rendben keresünk más időpontot.

Aztán megbeszéltünk egy keddet hogy elmegyünk egy parka sétálni, viszont aznap nagyon esős hugyos szar idő volt szóval mondtam neki hogy lehetne másnap vagy utána szebb időben a tali mikor ráér, és azért szép időben jó talizni is, aztán mondta hogy persze megnézi mikor jó. Mondta másnap munka után jó lehet de kicsit zsúfolt lesz, mondtam hogy akkor legyen a mai nap max beülünk valahova és fölmegyek. Aztán nemtudom mitörtént az utóbbi üzenetemet már nem látta aztán később nagyon besértődött hogy nekem miért fontosabb az időjárás mint ő pedig én csak jót akartam azt akartam ne kelljen az idő miatt szenvedni. Lényeg az h szerintem én hibáztam de kiváncsi vagyok hogy szerintetek jogos e a sértődés?

Ő egyébként 18 éves én 19f

tegnapelőtt 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A lény aki vérzik: Némely ilyen lény ekkor a szokottnál érzékenyebb, ez ekkor enyhítő körülmény a viselkedési anomáliákat tekintve.

By the way, lehet hogy a lánynak be jössz és akart volna többet is csak vér néni miatt most nem lenne higiénikus......

tegnap 08:07
 12/15 anonim ***** válasza:

"mondtam hogy akkor legyen a mai nap max beülünk valahova és fölmegyek"

Mármint hova is mész föl?

tegnap 10:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha akarsz a csajjal találkozni akkor orkánban is odamész. Én sose mondok le randit, ugyanezt várom el a másiktól is.
tegnap 13:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Csak azért lemondani egy randit mert esik és fúj a szél?

Létezik esőkabát, vízhatlan cipő, széldzseki, vastagabb pulóver és máris lehet sétálni.

Persze, van akinek egy kis eső meg szél az már ősellenség :D

ma 17:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Bár, hogyha velem közölnéd, hogy "azután felmegyek" - ott be is szüntetném veled a kapcsolatot.
ma 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!