Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Orvos, és magyar-nyelv szakos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvos, és magyar-nyelv szakos tanár páros hosszútávon? Párkapcsolatban? Nem nagyon eltérő az érdeklődés, az irányultság?

Figyelt kérdés

jan. 19. 08:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Mégis azt látom az ismeretségi körömben is, hogy orvosnak orvos a párja. Legtöbb esetben.
jan. 19. 14:23
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

#21 És? Kit érdekel?

Én meg ismerek olyan orvosokat, akinek nem orvos a párja.

Mindenki olyat keres magának, aki szerinte illik hozzá.

Most csak azért, mert szerinted orvos az orvoshoz illik, még nem minden orvosnak kötelező így választani párt.

Meg amúgy nagyon nem mindegy milyen orvos.

Házi orvos, esetleg magánrendelése van, vagy kórházban orvos?

Sok orvos azért szintén orvossal van egyébként, mert a munkahelyen "van ideje" ismerkedni.

jan. 19. 14:57
 23/25 A kérdező kommentje:
22:pont háziorvosról van szó egyébként
jan. 19. 15:06
 24/25 anonim ***** válasza:
74%

21

Hát akkor keress egy orvos párt magadnak. Vagy te vagy a magyartanár? Akkor meg azt.

Probléma letudva.

jan. 19. 22:56
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Anyám történész, apám matematikus. 25 éve élnek boldog házasságban. Én magyartanár vagyok, a férjem szakács. Az emberek nem csak a munkájukról tudnak beszélni.
jan. 20. 03:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!