Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bizarr és furcsa?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gekas Amanatidis kérdése:

Bizarr és furcsa?

Figyelt kérdés
Több hete ismerkedem (online) egy nővel, tőlem kb 10 évvel idősebb (52 éves). Minap beszélgetés során elmondta, hogy neki papillomavirusa van és ezért nem igazán ismerkedik és találkozik. Na most nem tudom, hogy ez leárazás vagy igaz.
tegnap 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Leárazás?

Vagy lezárást akartál írni?

Lehet igaz. Ha "nem igazán" akar találkozni, akkor minek ismerkedik?

Kívánj neki jobbulást, és valakit, akivel "igazán" akar ismerkedni és találkozni.

Aztán pá.

tegnap 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha igaz, tök korrekt, hogy szólt róla. Ugyanakkor egy csomó embernek van HPV-je és sokszor nem is tudnak róla ha tünetmentesek. Szóval a fene se tudja hogyan kellene egy ilyenre korrektül reagálni. Lehet axt várja, hogy biztosítsd, semmi gond, így is érdekel, az is lehet, hogy amúgy sem akar tőled semmit.
tegnap 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Értékeld, hogy szólt róla.

Én is arra gondolok, hogy talán várta a megerősítést, hogy így is érdekel téged.

tegnap 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy ra nezve ilyen kellemetlen, szemelyes dologgal kapcsolatban hazudna, ha le akarna razni teged. Szerintem varta a reakciodat, hogy ennek ellenere pozitivan veszed a kozeledeset.
tegnap 21:09
 5/5 Noren1989 ***** válasza:

Szerintem lerázásra gondolt a Kérdezőnk.

Noshát, szerintem nem az, de gyanús a dolog kicsit nekem.

tegnap 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!