Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lakásomat kiadtam 1 hölgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakásomat kiadtam 1 hölgy albérlőnek. Nagyon bejön a csaj, aki kivette a lakást. Állítólag van barátja, de egyedülállónak írja magát a közösségi oldalon. Honnan lehetne megtudni, hogy van e még párja ?

Figyelt kérdés
jan. 14. 15:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs kint, hogy van vőlegényem, de még csak közös képünk sem. Akik közelállnak hozzánk azok úgyis tudják, ennyi.
jan. 14. 22:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne zaklasd az alberlod..
jan. 14. 23:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Azért mert bepróbálkozok nála, és tegyük fel elküld a francba, még kezelhető a dolog. Elutasít marad minden ahogy volt. Bejövök neki, azt hagyjuk. Később összevesznénk, akkor fizet újra az albérletért. Felnőtt ember tudja kezelni a dolgot, nem szemétkedik a másikkal.
jan. 15. 07:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Azt mondja van barátja, az minden hogy lekoptatás, még eszembe se jut bepróbálkozni nála, ha párja van.
jan. 15. 07:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaj istenem annyira felszínes vagy és felületesen gondolkodsz és azt hiszed mindenki pont úgy működik mint te!!

Nem, ha összejön veled egy nő, és beléd szeret teszem azt, te meg megunod, kiteszed, vagy nem teszed ki, mert tudod, hogy tőled függ, és a szex azért kell.. annyi kárt lehet vele okozni, lelkileg, önbecsülésben...

Az meg hogy kikosaraz, és simán majd megy minden tovább... na persze, rohadtul nem lesz neki kellemetlen minden egyes interrakció... NAgyon a saját fejeddel gondolkodsz...

Ne az albérlődet zaklasd! Hagy békén, ő egy lakást akar bérelni nem azt, hogy még bizniszkor sem hagyják békén!

jan. 16. 19:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Gondolom a hirdetesedben is az szerepelt “ csak lanyoknak kiado”. Elore megtervezted ezt. Nem a penz miatt adtad ki a lakast . Nincs ra szukseged szerintem.
jan. 16. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!